• PRO TV
  • Monica Gabor, la braț cu Mr. Pink. Cine zicea că s-au despărțit?

Monica Gabor, la braț cu Mr. Pink. Cine zicea că s-au despărțit?

Monica Gabor, la braț cu Mr. Pink. Cine zicea că s-au despărțit?

Orice poveste de dragoste se poate sfârși cândva, însă Monica Gabor și Mr. Pink dau de înțeles că nu e cazul să vă faceți griji în privința lor. Cei doi au fost văzuți împreună la un eveniment monden de peste Ocean și par încă un cuplu solid.

Monica Gabor și Mr. Pink s-au afișat împreună, braț la braț, la un eveniment exclusivist din Los Angeles. Cei doi, care formează un cuplu de 10 ani, au fost văzuți la o expoziție de artă și la o cină, în compania unor prieteni.

O fotografie care vorbește de la sine despre relația pe care cei doi o au în prezent a fost postată pe contul de Instagram al agenției de marketing FAME by Sheeraz. Compania e deținută de Sheeraz Hasan, antreprenorul care se ocupă de imaginea unor vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Ace Family, Justin Bieber, Selena Gomez și Zendaya.

Monica Gabor și Mr. Pink au stat unul lângă celălalt și la cina pe care au luat-o într-un restaurant de pe bulevardul Rodeo Drive din Beverly Hills.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Zvonurile potrivit cărora cei doi s-au despărțit au fost alimentate în vara acestui an de faptul că Monica și-a șters toate pozele cu Mr. Pink de pe rețelele sociale. 

Mai mult, unii dintre apropiații lor ar fi confirmat despărțirea pentru presa din România.

Monica Gabor a reacționat pe contul ei de Instagram, cu subînțeles, după mai multe articole de presă care nu i-au picat prea bine.

Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce: Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii”. Continuarea AICI.

Fotografii: @sheeraz/@monicagabor888

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni