Monica Gabor, prima reacție după zvonurile despărțirii de Mr. Pink

Monica Gabor, prima reacție după zvonurile despărțirii de Mr. Pink
Citeste mai mult despre: Monica Gabor, Mr. Pink,
Data publicarii: 03 August 2021
Data actualizare: 03 August 2021
După ce s-a spus că s-ar fi despărițit de Mr. Pink, Monica Gabor a avut prima reacție pe Instagram despre ceea ce se zvonește.

Deși fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a confirmat sau negat despărțirea de Mr. Pink, un apropiat al acesteia a dezvăluit că da, este adevărat că cei doi nu mai formează un cuplu. Un alt lucru care a trezit suspiciuni este faptul că Monica Gabor a șters toate pozele în care apărea alături de cel care i-a fost iubit 10 ani.

Pentru că au tot apărut numeroase speculații în presă cu privire la despărțirea lor, Monica Gabor a avut prima reacție pe Instagram. „Ai grijă în ceea ce crezi. Vezi aici de ce: Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație? Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevărat. Deci ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevărul și nu doar să fiți primii. Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui îi pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, ar fi postat aceasta pe InstaStory, potrivit libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies