• PRO TV
  • Alex Militaru nu o poate uita pe Carmen Grebenișan. Aflat în Bali de aproximativ o lună, acesta și-ar dori o împăcare cu fosta iubită: „Nu se mai întoarce”

Alex Militaru nu o poate uita pe Carmen Grebenișan. Aflat în Bali de aproximativ o lună, acesta și-ar dori o împăcare cu fosta iubită: „Nu se mai întoarce”

Alex Militaru nu o poate uita pe Carmen Grebenișan. Aflat în Bali de aproximativ o lună, acesta și-ar dori o împăcare cu fosta iubită: „Nu se mai întoarce”

Unul dintre mesajele pe care le-a postat Alex Militaru pe rețelele de socializare i-a făcut pe internauți să creadă că acesta speră la o împăcare cu Carmen Grebenișan, deși influencer-iță a spus că este una definitivă.

Gallery

De trei săptămâni, de când Carmen Grebenișan a anunțat divorțul, Alex Militaru a plecat în Bali, în timp ce fosta lui iubită se află în Statele Unite ale Americii. Fanii acestuia au remarcat o schimbare pozitivă în atitudinea și în felul în care arată, dar au semnalat un aspect important.

Alex Militaru a plecat într-o călătorie spirituală, în Bali

Alex Militaru a plecat în Bali alături de un prieten, care l-a ajutat să învețe cum să aibă o viață echilibrată și sănătoasă. Acesta le-a mărturisit celor care îl urmăresc faptul că a slăbit cinci kilograme și că a început să aibă mai multă grijă de sănătatea lui.

Cu toate acestea, un internaut a ținut să îl atenționeze, spunându-i că, deși a făcut atâtea schimbări în ceea ce privește propria persoană, Carmen Grebenișan nu va vrea să se împace cu el.

Citește și:

„Sunt aproape 3 saptamani de cand sunt in acest loc si daca la inceput a fost putin greu, a fost important pentru mine sa fiu deschis la schimbare si am inteles multe lucruri. Am impresia ca am facut atat de multe lucruri in astea 3 saptamani cat nu am facut intr-o viata.

Mersi @remus_boroiu , mersi prietene! Am slabit si vreo 5kg, dar cea mai mare schimbare o simt in suflet si in minte, daca esti bine aici, vei fi bine peste tot”, a scris Alex Militaru, pe contul său de Instagram.

Alex Militaru și-ar dori reluarea relației cu Carmen Grebenișan

Conform Spynews, Alex Militaru chiar și-ar dori să se împace cu Carmen Grebenișan, deși ea a anunțat că separarea este una definitivă. La finalul lunii martie, atunci când a fost anunțat divorțul, Alex Militaru a negat acest lucru, spunând că nu se va produce nicio despărțire între el și Carmen Grebenișan.

Citește și:

​Cu toate acestea, de la declarația sa, prin care anula divorțul anunțat de Carmen Grebenișan, Alex Militaru nu a mai spus nimic legat de acest aspect, iar fanii fostului cuplu așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu ei, odată ce vor reveni în țară.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni