• PRO TV
  • Catalin Dancu, avocat: "Monica este prost sfatuita" VIDEO

Catalin Dancu, avocat: "Monica este prost sfatuita" VIDEO

Catalin Dancu, avocat: "Monica este prost sfatuita" VIDEO

“Un specialist, unul dintre cei mai respectabili din Romania, a spus ca datorita culorii, maroniu inchis, vanataile Monicai Columbeanu datau de mai mult timp decat sustine ea”, a dezvaluit Catalin Dancu, avocat, invitat la “Happy Hour”, marti, 15 martie.

“Din moment ce specialistii de la IML ii vor infirma si aceasta teorie a bataii, se va confirma inca o data ca Monica este prost sfatuita”, sustine Catalin Dancu.

"Se plange ca nu poate sa intre in locuinta ei. Ca dovada ca este prost sfatuita, ea trebuia sa ceara in instanta, tot in ordonanta de urgenta, sa aiba dreptul sa foloseasca locuinta".

Monica
isi pierde credibilitatea prin tot ceea ce face. “Cine a oprit-o pe Monica Columbeanu sa ceara un program de vizitare a copilului?”, s-a intrebat retoric avocatul Catalin Dancu la “Happy Hour”.

Catalin Dancu
crede ca Monica este prost sfatuita, ca nu-i spune nimeni nimic, se vede ca ea face pasi disperati. Declaratia ei ca se sinucide daca nu-i dau copilul, ii da dreptul lui Columbeanu sa o considere inapta sa aiba grija de fetita.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni