• PRO TV
  • Suma colosală pe care Kevin Spacey trebuie să o plătească după scandalul sexual

Suma colosală pe care Kevin Spacey trebuie să o plătească după scandalul sexual

Suma colosală pe care Kevin Spacey trebuie să o plătească după scandalul sexual

Kevin Sapcey trebuie să plăteacă o sumă impresionantă producătorilor seriei „House of Cards” după ce actorul a scandalizat lumea filmului cu viața sa privată. Starul american a fost acuzat de agresiuni sexuale de mai mulți bărbați.

Kevin Sapcey avea o înțelegere de milioane cu Netflix pentru seria „House of Cards”. Însă, actorul și-a dezamăgit colaboratorii și fanii după o serie de acuzații de agresiune sexuală care i-au ruinat cariera. 

Starul de 62 de ani este obligat să plătească 31 de milioane de dolari, cu titlu de despăgubiri, companiei de producție TV și film MRC, după ce acesta a încălcat termenii contractuali.

Conform ziarului Independent, actorul se angajase să nu fie implicat în scandaluri sexuale care ar putea aduce prejudicii de imagine MRC și Netflix.

Spacey a fost demis în 2017 și retras din distribuția seriei House of Cards, însă actorul a contestat decizia. Din nefericire pentru el, hotărârea foștilor colaboratori este definitivă.

Kevin Spacey a fost acuzat de comportament indecent și agresiune sexuală de mai multe persoane, printre care doi bărbați care au pretins că au fost abuzați de acesta în adolescență. 

Actorul Anthony Rapp (serialul Star Trek: Discovery) a susținut că a fost agresat sexual când avea doar 14 ani. Avocații lui Rapp l-au catalogat „pedofil” pe Spacey, într-un dosar depus la tribunal.

Un al doilea bărbat, care a cerut să-i fie protejată identitatea, susține că a fost violat de Spacey la vârta de 14 ani. C.D. a declarat la tribunal că l-a cunoscut pe actor cu doi ani înainte, la un curs de actorie pe care îl susținea în Westchester County. Detalii AICI.

Nu sunt singurii acuzatori, însă unul dintre ei ai murit înainte de a apuca finalul procesului pe care l-a intentat.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni