• PRO TV
  • Madonna, reacție acidă după ce Instagram i-a șters pozele în care apare topless

Madonna, reacție acidă după ce Instagram i-a șters pozele în care apare topless

Madonna, reacție acidă după ce Instagram i-a șters pozele în care apare topless

Madonna șochează și la 63 de ani. Regina muzicii pop își dezvăluie corpul în public fără rezerve, iar asta nu e pe placul celor care administrează rețelele sociale. Cele mai recente fotografii „deocheate” au fost îndepărtate de pe Instagram.

Madonna a realizat o ședință foto incendiară în dormitor și a postat totul pe rețeaua socială. Impactul a fost covârșitor, fiindcă un milion de fani au apreciat imaginile în mai puțin de 10 ore. 

Însă, gestul ei nu a fost pe placul Instagram, care a îndepărtat postarea, pe motiv că încalcă standardele platformei privind nuditatea, iar de vină ar fi fost un sân rebel care ar fi fost expus ostentativ.

Regina muzicii pop a urcat din nou pozele, de data aceasta cenzurate, explicând și motivul care a dus la retragerea postării.

Postez din nou fotografiile pe care Instagram mi le-a îndepărtat fără avertisment sau notificare. Motivul pe care l-au dat managementului meu, care nu se ocupă de contul meu, a fost că o mică parte a sfârcului meu a fost expusă.

Încă este uimitor pentru mine că trăim într-o cultură care permite ca fiecare centimetru din corpul unei femei să fie arătat, cu excepția unui mamelon. Ca și cum aceasta ar fi singura parte a anatomiei unei femei care ar putea fi sexualizată”, a reacționat Madonna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Citește și: VIDEO Madonna, apariție indecentă la TV. Și-a arătat posteriorul în direct

Fanii artistei au fost de acord cu reacția ei și i-au transmis mesaje de susținere.

Exact. Ar trebui să ne putem expune corpurile”, „Sfârșitul patriarhatului”, „Pentru fiecare detractor al tău, ai și mai mulți dintre noi care te celebrăm și îți suntem recunoscători”, au fost câteva dintre mesajele lor. 

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni