• PRO TV
  • Vrei un telefon ieftin si performant? Ia-ti un smartphone cu 100 de euro

Vrei un telefon ieftin si performant? Ia-ti un smartphone cu 100 de euro

Vrei un telefon ieftin si performant? Ia-ti un smartphone cu 100 de euro

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon, insa nu vrei sa dai prea multi bani pe el, dar tii sa fie si performant, atunci trebuie sa stii ca poti sa-ti iei un smarpthone, cu internet, camera foto si e-mail si cu 100 de euro. Incont.ro a facut o lista cu cele mai accesibile telefoane inteligente si iti arata de unde poti sa-ti cumperi un smartphone ieftin, dar cu dotari de top.

Vanzarile de smartphone-uri au crescut cu 72% anul trecut la nivel mondial, iar piata de profil a ajuns 1,6 miliarde de unitati, potrivit companiei de cercetare Gartner. Iar asta inseamna ca telefoanele cu functii inteligente, precum e-mail sau citire de documente Office domina piata. Mai ales, si pentru ca aproape jumatate din toate telefoanele vandute in trimestrul patru al anului trecut in Europa si in American de Nord au fost smartphone-uri.

Si in Romania, tot mai multi romani isi cumpara un telefon mobil cu functii precum internet sau e-mail. In 2010, romanii au cumparat 3,5 milioane de telefoane mobile, din care 10% erau smartphone-uri. De exemplu, in cazul Cosmote, compania a vandut pana acum 2.500 de terminale iPhone, potrivit lui Panos Makris, directorul comercial al companiei. Si asta in doar 3 luni de la punerea in vanzare a telefonului.

Citeste mai mult pe incont.ro!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni