• PRO TV
  • Catalin Botezatu: "Ricky a spus ca Monica avea grija de Irina"

Catalin Botezatu: "Ricky a spus ca Monica avea grija de Irina"

Catalin Botezatu: "Ricky a spus ca Monica avea grija de Irina"

Catalin Botezatu a fost invitat de Maruta pe Happylica pentru a comenta toate acuzatiile aparute in presa cu privire la divortul din familia Columbeanu.

Astfel, el a zis la inceputul emisiunii ca Monica poate fi acida, dar si ca tot ce a sfatuit-o el in legatura cu cariera ei de modeling aceasta i-a urmat sfatul si si-a recunoscuta greseala daca a fost cazul.

Cat despre Irinel Columebanu, designerul a spus: "In momentul in care s-a casatorit cu Monica nu am inteles de ce s-a expus atat de mult pentru ca el nu avea nevoie de aceste scenarii".

Botezatu nu intelege de ce o pune atat de rau pe Monica la zid deoarece vinovati sunt amandoi, ca s-a ajuns in asemenea situatie. Acesta a mai sustinut ca Irina ar trebui sa ramana cu mama ei deoarece Irinel este un om de afaceri, destul de ocupat si cu siguranta nu are suficient timp pentru Irina: "Copilul se va alege cu o bona de lux si atat", asta a spus Bote, in cele din urma.

"Am vazut-o de atatea ori pe Monica in prezenta Irinei si niciodata nu s-a comportat urat cu ea pana si Ricky a spus ca Monica avea grija de fetita"
.
 
Cat despre acuzatiile care i-au fost aduse Ramonei Gabor, Catalin a declarat: "Este urat sa ataci familia este urat sa ataci o femeie. Nu cred ca o femeie s-a culcat cu mai multi barbati este prostituata".

Catalin Botezatu a incheiat aceasta discutie sustinand inca o data faptul ca micuta ar trebui incredintata  Monicai: "Cred ca merita sa i se dea o sansa sa vdm cum se va comporta cu copilul. Sa nu uitati ca acest copil a  fost traumatizat din prima clipa a vietii deoarece ea a fost nascuta aproape in direct".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni