• PRO TV
  • (P) Mașinile de tocat carne profesionale, proiectate pentru utilizare continuă

(P) Mașinile de tocat carne profesionale, proiectate pentru utilizare continuă

(P) Mașinile de tocat carne profesionale, proiectate pentru utilizare continuă

Antreprenorii români din domeniul HoReCa cunosc foarte bine preferințele consumatorilor din țară, fiind conștienți, de exemplu, de faptul că aceștia apreciază foarte mult și cumpără în mod regulat fie carne tocată, fie produse care au la bază acest ingredient, precum sarmale, chifteluțe, ardei umpluți, musaca, plăcinte cu carne și așa mai departe.

Prin urmare, în dotarea unui restaurant ori a unei cantine sau, cu atât mai mult, a unui abator sau a unei carmangerii, utilizarea cel puțin a unei masini de tocat carne profesionale este esențială. Ea permite prelucrarea în cele mai bune condiții, într-un ritm care ar fi greu de păstrat de un angajat sau de echipamente mai vechi.

Utilizare continuă și productivitate record

Performanțele la care sunt capabile să ajungă noile modele de mașini de tocat carne profesionale ar fi fost greu de imaginat în urmă cu numai câțiva ani. De exemplu, în oferta magazinului online Fresco.ro sunt disponibile nu mai puțin de 6 modele a căror productivitate depășește 300 de kilograme de carne prelucrată într-o singură oră.

Două dintre aceste mașini de tocat carne profesionale pot să prelucreze chiar și 600 de kilograme în 60 de minute, adică o medie de 10 kilograme pe minut! În plus, trebuie ținut cont și de faptul că, spre deosebire de oameni, echipamentele nu obosesc, adică pot fi folosite la foc continuu.

Prin urmare, în fiecare zi există posibilitatea de a atinge o productivitate record de 14 400 de kilograme, adică aproape 14 tone și jumătate! Și, chiar dacă funcționează fără oprire, un aparat de acest tip nu comite greșeli, ci oferă în permanență cea mai bună calitate. 

O astfel de investiție se dovedește excelentă pentru orice firmă care se ocupă cu prelucrarea cărnii. Produsul Virtus Group GmbH are structura din inox și este dotat cu un buton pentru oprire de urgență. Are o greutate netă de 57 de kilograme și următoarele dimensiuni: lungime de 645 de milimetri, lățime de 340 de milimetri și înălțime de 590 de milimetri. 

 Alte motive pentru a investi în mașini de tocat carne profesionale

Concepute special pentru a oferi cel mai bun randament în bucătării profesionale, experiența oferită de aceste echipamente este net superioară celei a aparatelor utilizate în bucătăriile obișnuite. 

Structura și grupul de prelucrare a cărnii sunt realizate din oțel inox, iar fiecare piesă este fiabilă și rezistentă, astfel încât, pe lângă durata îndelungată de viață, produsul oferă și posibilitatea unei curățări realizate rapid și fără mare efort.  

Existența unui număr mare de modele permite alegerea echipamentului potrivit pentru fiecare bucătărie profesională sau unitate de alimentație, în funcție de fluxul de lucru și de spațiul în care se efectuează prelucrarea cărnii. În magazinul online Fresco.ro sunt disponibile mai multe modele, cu productivități cuprinse între 20 și 600 de kilograme pe oră și cu dimensiuni și prețuri care, de asemenea, variază considerabil. 

În plus, puteți achiziționa și accesoriile potrivite, în primul rând discurile, a căror alegere este importantă pentru funcționarea în cele mai bune condiții și pentru o rezistență îndelungată în timp. Discurile pot fi alese în funcție de diametrul total și de diametrul orificiilor, precum și, bineînțeles, de tipul de mașină deținut.

Investiți în masini de tocat carne profesionale de la Fresco Expert, iar fluxul de lucru din unitatea pe care o dețineți sau o administrați va fi impulsionat și optimizat!

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni