• PRO TV
  • (P) Nu ne crede pe cuvânt, încearcă! Programări rapide la saloanele de hair&beauty, cu Stailer

(P) Nu ne crede pe cuvânt, încearcă! Programări rapide la saloanele de hair&beauty, cu Stailer

(P) Nu ne crede pe cuvânt, încearcă! Programări rapide la saloanele de hair&beauty, cu Stailer

Suntem convinși că facem bine ceea ce facem, până când vedem la cei din jur o altfel de variantă. Dacă până acum programările la saloanele de hair&beauty le realizați în dulcele stil clasic - adică sunați la salon, ținând cont de un anumit interval orar, insistați de multe ori dacă la prima încercare nu vă răspunde nimeni - acum este timpul pentru o schimbare. Iar aceasta vine de la Stailer. 

Cu Stailer te programezi direct pe site la unul din saloanele de hair&beauty din țară. Sunt înregistrate aici zeci de saloane și hair stiliști, din 41 de orașe. Așadar, cei interesați să aibă acces facil la serviciile acestea, accesează Stailer și găsesc rapid un loc liber la salon, atunci când își doresc. Platforma este ușor de folosit, oricine se descurcă, chiar și la prima sa tentativă de a se folosi de digitalizarea programărilor. 

Cum funcționează aplicația Stailer 

La fel de ușoară este și folosirea aplicației. Dacă avem la îndemână aplicații pentru shopping sau plata utilităților, de ce nu am avea și pentru programările dorite la saloanele de înfrumusețare? Pentru asta descarca de aici aplicatia Stailer. O instalezi rapid, este gratuită și după câteva setări făcute pentru contul creat ai lumea de hair&beauty la picioarele tale. Adică acces oricând la lista de saloane, te poți programa simplu și rapid, ba chiar te poți inspira cu privire la următoarea ta manichiură, pedichiură, coafură și nu numai. 

Contul îți permite, de asemenea, să faci câteva setări de mare ajutor pentru omul modern. Vorbim, spre exemplu, despre setarea de remindere pentru programările setate. Astfel, utilizatorul ar urma să primească un sms cu ceva timp înainte de timpul stabilit să fie prezent la salon. 

Încearcă și tu! 

Următoarea dată când îți propui să mergi la salon încearcă și tu Stailer. Va fi o experiență relevantă pentru a descoperi că digitalizarea este calea mai facilă. Programarea ta va fi imediat confirmată, nu mai depinzi de intervalul orar în care salonul este deschis pentru public sau de programul personalului de la recepție. Nici vorbă de suprapuneri de programări. 

În plus, Stailer pune accent pe transparență. Adică oricine și-ar dori să știe de la bun început cam cât l-ar costa un tuns, un tratament facial sau un masaj de relaxare. Astfel de informații și nu numai sunt prezentate atât în platform, cât și în aplicația Stailer. Cât ar dura prestarea unui serviciu, unde anume este locația, cum arată în interior sau chiar și ce spun alți clienți despre personalul unui salon și despre serviciile acestuia, sunt detalii expuse cu maximă transparență. 

Încearcă pentru tine sau pentru cei dragi ție 

De obicei, mamele sunt responsabile pentru programările la tuns nu numai ale copilului, ci chiar și ale soțului. Unii fac surprize, unii fac cadouri atipice. Pentru toți cei care își doresc să își trimită prietenii dragi sau pe cei din familie la salon pot face programările necesare tot prin Stailer. 

Accesează pagina oficială și descoperă tot ce trebuie să știi pentru a începe de îndată să folosești Stailer. 

Contact: [email protected]

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni