• PRO TV
  • Pepe: "Vreau de la Oana un miliard de lei, daune morale"

Pepe: "Vreau de la Oana un miliard de lei, daune morale"

Pepe: "Vreau de la Oana un miliard de lei, daune morale"

Pepe a intrat in direct prin telefon la Happy Hour si a marturisit ca dupa cum a promis a depus plangere impotriva Oanei Zavoranu deoarece cand s-a mutat din fostul camin conjugal i-ar fi furat lucruri din casa.

"Incepe ancheta si se strange lantul in jurul hotilor. Am depus plangere impotriva Oanei Zavoranu si a complicilor", a spus Pepe la inceputul interventiei sale telefonice din timpul emisiunii "Happy Hour".

Astfel, se pare ca toti oamenii care au aparut in imaginile surprinse in timp ce Oana Zavoranu caraU lucruri din fostul camin conjugal vor fi chemati sa dea cu subsemnatul la politie: "Toti incepand cu proprietarii masinilor cu ajutorul carora s-au mutat lucrurile". Pepe este foarte suparat deoarece, spune el, ca Snagov se joaca fotbal cu pantofii lui.

"Am deschis mai multe procese impotriva Oanei si de data asta o sa o dau si pe Marioara in judecata pentru ca ma face din homosexual si am sa-i cer probe", a mai adaugat Pepe.

Cat despre ce suma ii cere Oanei, acesta a spus ca vrea 100.000 de lei, daune morale. Bineinteles ca banii nu-i va folosi pentru a-si renova casa, el vrea sa doneze fiecare banut pe care il va primi de la sotia lui.

In finalul discutiei Pepe si-a anuntat maine prezenta pe Happylica si a mai spus ca exista posibilitatea sa vina chiar cu masina Oanei. Asa ca, nu rata maine "Happy Hour" si LIVE pe happyhour.protv.ro
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni