• PRO TV
  • (P) Ce jocuri de noroc poți juca în cazinoul online?

(P) Ce jocuri de noroc poți juca în cazinoul online?

(P) Ce jocuri de noroc poți juca în cazinoul online?

Cel mai mare avantaj pe care îl oferă cazinourile este că pun la dispoziția jucătorului posibilități nelimitate pentru distracție. Poți să te joci până la refuz, deoarece nu duci lipsă de jocuri. Practic, la un click distanță ai cea mai mai mare varietate de jocuri cu posibilități multiple de câștig. Atunci când joci cu prietenii și familia ta, distracția devine dublă. Așadar, iată câteva jocuri de cazino online de care te poți bucura la Maxbet apk sau în cazinourile online.

Sloturi

Slot machines sunt preferatele tuturor, indiferent de vârstă. Jocul de slot într-un cazinou online este similar cu cel dintr-un cazinou offline. Ceea ce le face mai interesante este că sunt ușor de jucat și există șanse mari de a câștiga bani. Tot ce trebuie să faci este să plasezi pariul și să apși butonul Spin. Rolele vor începe să se rotească, adrenalina crește, iar tu afli dacă ai câștigat sau nu. 

Diferitele configurații ale imaginilor de pe role pot genera câte un tip de câștig. Aceste jocuri folosesc un generator de numere aleatorii pentru a stabili rezultatul. Acesta generează numere aleatorii într-o fracțiune de secundă la fiecare rotire. Există mai multe versiuni ale jocurilor de tip slot disponibile online, iar fiecare versiune are propriile reguli și scheme de plată. Vom detalia mai jos câteva dintre variantele cele mai populare.

Sloturi cu simboluri clasice. Acestea sunt cunoscute și sub numele de sloturi mecanice. Se remarcă prin aspectul retro al simbolurilor: clopote, cireșe și faimoasele lămâi. Atunci când un jucător trage maneta, respectiv apasă pe butonul Spin, rolele se învârt și aterizează una dintre combinațiile programate.

Sloturi video: Aceste jocuri au 3 sau mai multe role. În mod normal, vei găsi sloturi video cu 5 sau chiar mai multe. Cu cât au mai multe role, cu atât oferă mai multe combinații potențiale. Iar cu cât jocul produce mai multe combinații, cu atât mai multe câștiguri vei obține. În mod normal, rolele se văd pe un ecran, iar un computer stimulează rotirile. De menționat faptul că fiecare rotire nu este influențată de cea anterioară și fiecare are aceleași șanse de câștig.

Jocuri bonus: Jocurile bonus sunt destul de simple. În mod normal, acestea oferă jocuri sau runde suplimentare. Prin intermediul acestor jocuri, cazinourile online oferă adesea clienților beneficii gratuire, cum ar fi rotiri gratuite, hold and spin, sliders etc.


 

Video Poker

Video pokerul este similar cu pokerul obișnuit doar cu o singură excepție, trebuie să atingi un anumit rang pentru a fi plătit. Cu cât mâna ta este mai bună, cu atât sumele încasate vor fi mai mari. Pentru multe aparate de video poker, tot ce depășește perechea minimă de valeți îți va aduce un premiu. În prezent, aparatele permit gamblerilor să joace mai multe jocuri, iar unele oferă posibilitatea de a paria până la 1000 de mâini în același timp. 

Obiectivul principal al acestui joc este de a găsi cea mai puternică mână. Trebuie doar să plasezi un pariu și aparatul îți va da cinci cărți, poți selecta cărțile care îți plac, iar calculatorul va arunca toate cărțile rămase și îți va da altele noi. Dar îți va da cărțile o singură dată, iar plata va depinde de mâna ta, așadar, atenție mare la ce mână joci.

Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai comune jocuri pe care le vei găsi într-un cazino online. Este un joc de masă, ușor de învățat și extrem de distractiv. Tot ce trebuie să faci este să pariezi pe numere. De cele mai multe ori, ai la dispoziție Ruleta Americană și Ruleta Europeană, ambele funcționând la fel, cu excepția faptului că Ruletei Americane care are 00. 

Unul dintre principalele motive pentru popularitatea ruletei este legat de plățile mari. Mai exact, jocul are rate de plată de 35:1 pentru un singur pariu. Poți paria pe un număr de pe tablă, odată ce pariurile sunt plasate, roata se învârte și crupierul eliberează bila albă. Atunci când bila cade într-unul dintre sloturi, jocul se termină, iar persoana care a pariat pe acel număr va câștiga pariul.

Blackjack

Blackjack este, de asemenea, un joc de masă originar din Europa. Acest joc este rapid și are cele mai bune cote ale casei. Obiectivul este ca mâna de cărți să fie mai mică sau egală cu 21. Suma numerelor nu poate fi mai mare de 21. Fiecare carte are o valoare și toate cărțile sunt numărate la valoarea lor nominală. 

De exemplu, Valet, Rege și Dama valorează 10. Așii valorează 1 sau 11, în funcție de dorința jucătorilor. Cea mai bună mână care se poate obține este Blackjack, adică As și un Zece. Atunci când un jucător obține un Blackjack, este plătit dublu. Dacă respecți regulile, acest joc este destul de simplu de jucat și îți oferă șanse mari de câștig.

Craps

Oamenii au o relație de dragoste-ură cu jocul de Craps. Asta pentru că vorbim de un joc mai complicat. Are numeroase pariuri care se schimbă în funcție de etapa jocului, oferind, în același timp, mai multe moduri diferite de a paria în acest joc. 

Dacă ești o persoană căreia îi place să joace în grup, atunci cu siguranță îți va plăcea acest joc. În cazinourile terestre, mesele de Craps sunt cele mai zgomotoase și, aparent, și cele mai distractive. Cei mai mulți se dau înapoi de la a juca acest joc din cauza pariurilor, dar dacă ești gata pentru distracție și adrenalină, atunci trebuie să încerci craps cel puțin o dată-n viață.

Baccarat

Baccarat este unul dintre cele mai captivante jocuri dintr-un cazinou online. Asta pentru că oferă șanse mari de câștig și oricine poate paria pe mâna dealerului pentru a câștiga. Este un joc ușor de învățat, iar caracteristicile sale îi fac pe oameni să revină pentru mai mult. Principala regulă a acestui joc este că trebuie să tragi o mână de cărți cu valoarea nominală de 9. Jucătorul trage două cărți și dacă obții 10 sau mai mult, prima cifră nu este luată în considerare și vei juca jocul împotriva dealerului.

Concluzie

După cum putem vedea, posibilitățile într-un cazino online sunt nelimitate. Jocurile de mai sus sunt doar exemple ale câtorva dintre cele mai populare variante oferite de cazinouri. Înainte de începe distracția online, asigură-te că alegi un cazino licențiat, care oferă bonusuri generoase și metode de depunere avantajoase. Mult succes!

Licenta ONJN : 1879/20.10.2016

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni