• PRO TV
  • Fratele mai mic al lui Chris Rock vrea să ajungă în ringul de box cu Will Smith. „L-aș putea doborî”

Fratele mai mic al lui Chris Rock vrea să ajungă în ringul de box cu Will Smith. „L-aș putea doborî”

Fratele mai mic al lui Chris Rock vrea să ajungă în ringul de box cu Will Smith. „L-aș putea doborî”

Unul dintre cei șapte frați ai lui Chris Rock vrea să-l învețe minte pe Will Smith, după episodul violent de la Oscar 2022. Kenny Rock (42 de ani) l-a provocat pe actorul de 53 de ani la un meci de box.

Fratele mai mic al lui Chris Rock s-a simțit deranjat de agresiunea la care a fost supus comediantul în fața lumii întregi. Kenny Rock a dezvăluit că a reușit să obțină dreptul de a urca în ringul de box, într-un meci oficial, însă nu are încă un oponent, scrie TMZ.

Kenny Rock, care nu e boxer profesionist, ci actor și entertainer, a arătat cu degetul spre Will Smith, pe care îl vrea ca adversar.

Ar trebui să urc în ring cu Will Smith. L-aș putea doborî. Voi lăsa mâinile să vorbească”, a spus fratele mai mic al lui Chris Rock. 

Kenny Rock este sceptic că Academia Americană de Film va păstra interdicția de 10 ani, de participare la galele Oscar, impusă lui Will Smith după incidentul violent din martie.

Vom vedea dacă va primi această interdicție de 10 ani. După trei ani, ei ar putea considera că noi am uitat și să-l aducă înapoi. Trebuie să ne asigurăm că acești oameni fac ceea ce spun că vor face”, a mai spus fratele mai mic al lui Chris Rock.

Chris Rock nu a vorbit încă pe larg despre palma pe care Will Smith i-a dat-o la Oscar 2022. Comediantul a dezvăluit că o va face, totuși, însă doar după ce va fi plătit.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni