• PRO TV
  • Primele imagini cu Halyna Hutchins pe targă, după ce a fost împușcată accidental de Alec Baldwin

Primele imagini cu Halyna Hutchins pe targă, după ce a fost împușcată accidental de Alec Baldwin

Primele imagini cu Halyna Hutchins pe targă, după ce a fost împușcată accidental de Alec Baldwin

Biroul șerifului din Santa Fe a făcut publice mai multe imagini surprinse la scurt timp după ce Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului „Rust”, a fost împușcată accidental de Alec Baldwin.

O colecție impresionantă de imagini foto și video, considerate probe importante la dosar, au fost făcute publice de Biroul șerifului din Santa Fe. Fotografii realizate la scurt timp după tragedia de pe platoul de filmare o înfățișează pe Halyna Hutchins pe targă, conștientă, comunicând cu echipa medicală.

Femeia de 42 de ani, care a fost împușcată de Alec Baldwin cu o armă de recuzită, accidental, este apoi ventilată mecanic de paramedici, înainte de a fi transportată la spital.

FOTO: Profimediaimages.ro

Trei ore mai târziu, Alec Baldwin a fost dus la audieri. Plasat într-o cameră de interogatoriu, actorul a sunat o femeie, probabil bona copiilor săi, pentru a-i descrie situația și a se interesa de starea celor mici.

Răvășit de tragedie, Alec Baldwin nu a suportat niciun cuvânt de alinare și i-a spus persoanei respective că nu mai vrea să fie o persoană publică.

Eu sunt cel care a ținut pistolul în mână și se presupunea că toată lumea a avut grijă. Mi-au dat mereu o armă rece”, a spus actorul înainte de a fi luat la întrebări de oamenii legii din Santa Fe.

Ulterior, când polițiștii sosesc la interogatoriu, actorul îi întreabă:

Singura mea întrebare este.... sunt acuzat de ceva?”, spune Baldwin, după care actorul și polițiștii încep să râdă.

Nu, doar vă intervievăm. E o formalitate, trebuie să o facem”, răspund aceștia, conform nypost.com.

Alec Baldwin a repetat scena fatalăCu câteva ore înainte de descărcarea armei, Alec Baldwin a repetat scena pe care trebuia să o filmeze pentru „Rust”. Actorul a scos pistolul din teacă de mai multe ori, pentru a fi sigur că va reacționa conform scenariului. 

La celălalt capăt al camerei de luat vederi se afla chiar Halyna Hutchins, care a fost în siguranță fiindcă Baldwin nu apăsase pe trăgaci.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni