• PRO TV
  • Amber Heard, dezvăluire-șoc la tribunal: a povestit cum Johnny Depp a abuzat-o cu o sticlă de vodcă

Amber Heard, dezvăluire-șoc la tribunal: a povestit cum Johnny Depp a abuzat-o cu o sticlă de vodcă

Amber Heard, dezvăluire-șoc la tribunal: a povestit cum Johnny Depp a abuzat-o cu o sticlă de vodcă

Amber Heard continuă seria dezvăluirilor șocante despre fostul soț, Johnny Depp, cu care se judecă în instanță pentru abuz emoțional și fizic. Actrița a făcut o nouă mărturisire, în fața judecătorului, care cutremurat întreaga asistență.

Amber Heard și-a amintit un episod terifiant din martie 2015, când se afla cu Johnny Depp în Australia. Actrița, care a fost dată în judecată de fostul soț pentru defăimare, e decisă să spună totul pentru a-și susține cauza.

În a doua zi de audieri, Amber Heard le-a povestit celor prezenți cum s-a certat cu Johnny Depp în camera de hotel din cauză că el tocmai se drogase.

A luat o mână de pastile, fie opt, fie zece pastile de MDMA (Ecstasy – n. red.)”, a spus actrița, care a fost izbită de zid, cu mâna în gât, atunci când a protestat.

Ulterior, spune actrița, Johnny Depp a băut atât de mult alcool, încât s-a năspustit asupra lui pentru a-i smulge sticla din mâini. A izbit-o de podea și a spart-o, lucru care l-a înfuriat pe actor, care a început să arunce cu sticle după ea.

N-am fost niciodată mai speriată ca atunci”, a spus actrița, mărturisind că s-a trezit cu Depp deasupra ei, cu o sticlă de vodcă în mână. 

Nu puteam să respir, nu puteam trece de el, nu puteam să mă ridic. Nu știu ce s-a întâmplat după aceea. Puteam să simt această presiune asupra osului pubian. Nu voiam să mă mișc pentru că nu știam dacă sticla pe care o avea în mine era spartă. Nu puteam să o simt, nu simțeam durere”, a mărturisit actrița, adăugând că se ruga ca sticla să nu fie spartă.

Vezi VIDEO mai jos!

Cu ochii în lacrimi, actrița a dezvăluit că nu mai știe ce s-a întâmplat totul, fiindcă a luat somnifere ca să poată adormi imediat. A doua zi a găsit pereții camerei pictați cu sânge, iar soțul ei era încă treaz.

Mă privea, dar el nu mai era acolo, nu era Johnny”, a spus actrița.

Procesul de defăimare deschis de Johnny Depp continuă în Fairfax, Virginia. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni