• PRO TV
  • Britney Spears se mărită într-o rochie Versace? Donatella pare s-o fi dat de gol

Britney Spears se mărită într-o rochie Versace? Donatella pare s-o fi dat de gol

Britney Spears se mărită într-o rochie Versace? Donatella pare s-o fi dat de gol

Cu o sarcină-surpriză la purtător, fosta Prințesă Pop e doar la un pas distanță de altar, după ce a fost cerută de soție de Sam Asghari

O relație care părea să nu ajungă nicăieri și să fie doar un pansament pentru vremuri tulburi ne-a demonstrat tuturor că a fost fix terapia de care avea atâta nevoie Britney Spears, atât de greu încercată de depresii, temeri și nesiguranțe în timpul „dictaturii“ tatălui ei.

Ieșită recent de sub tutela lui, Britney nu doar că și-a reluat viața în cel mai liber mod – ba chiar cel mai libertin, am putea spune, privind la fotografiile ei nud postate cu insistență pe rețelele de socializare - , ci a redevenit stăpână și pe corpul ei, care era supus și el cenzurii lui Jamie Spears, care îi impusese să folosească sterilet, pentru a nu rămâne din nou însărcinată. Domnul Spears credea că depresia post-natală a făcut-o pe fiica sa să-și piardă rațiunea și să aibă un comportament haotic, districtiv.

Dar iată că fosta stea a muzicii pop este mai fericită ca oricând să aducă pe lume un al treilea copil – și primul din cuplul pe care-l formează cu instructorul de fitness Sam Asghari – și de-abia așteaptă să vadă cu va fi, de data aceasta, perioada de maternitate. Căci, la sarcinile precedente, cele cu cei doi băieți ai săi făcuți cu Kevin Federline, Sean Preston și Jayden, Britney a clacat.

Noul bebeluș vine și cu promisiunea unei vieți mai fericite lângă Sam Asghari, care se pare că va fi oficializată cât de curând. Indiciul a fost oferit într-un clip postat de acesta pe InstaStory, prezența Donatellei Versace făcându-i pe fani să se gândească la o viitoare rochie de mireasă foarte fashion.

Brit și Sam au vizitat-o pe Donatella să-i ureze, cu o mica întârziere, „La mulți ani!“ și să-i ofere un tort aniversar. Filmarea a fost și ea etichetată cu textul „Uite cine și-a făcut DIN NOU apariția…“ Iar acel „din nou“ ar putea sugera o nouă întâlnire pentru fitting, de exemplu. Cu atât mai mult cu cât, într-o discuție anterioară, Britney a glumit că „Donatella Versace îmi face rochia de mireasă chiar în acest moment“. Dar, iată, pare să fi spus chiar adevărul…

FOTO: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni