• PRO TV
  • (P) De ce să alegi Baccaratul ca începător la jocuri de noroc în detrimentul sloturilor

(P) De ce să alegi Baccaratul ca începător la jocuri de noroc în detrimentul sloturilor

(P) De ce să alegi Baccaratul ca începător la jocuri de noroc în detrimentul sloturilor

Nu este un secret - cele mai populare jocuri de noroc din oferta oricărui cazino o reprezintă păcănelele. Sunt jocuri simplu de jucat, au o grafică de excepţie şi temele acoperă toate preferinţele jucătorilor. Toate păcănelele promit obţinerea de câştiguri mari în timp scurt, fără să fie nevoie să foloseşti vreo tehnică sau strategie de joc sofisticată. Pur şi simplu se apăsă un buton, se iniţiază mişcarea rolelor şi se aşteaptă apariţia câştigurilor pe ecran.

Nimeni nu contestă uşurinţa cu care sloturile se joacă dar există şi jocuri de masă care îndeplinesc această caracteristică. Despre un asemenea joc vom discuta în rândurile următoare, astfel încât să ştii toate detaliile care îl caracterizează şi să decizi dacă este bine sau nu să îl joci.

Trebuie să faci doar un lucru

Orice free bet fara depunere te poate ajuta să realizezi câştigul pe care ţi-l doreşti atât de mult, însă dacă joci la aparate, vei avea nevoie de fondurile proprii pe care să le foloseşti. Ca să joci pe o miză reală într-un cazino este necesară calitatea de client, caz în care orice slot îţi este disponibil cu un singur click. Cam atât trebuie să faci când alegi să joci la sloturi, setezi o miză de joc şi apeşi încontinuu butonul de start al aparatului. Dacă pe ecran apare o combinaţie câştigătoare o introduci în cont, dacă nu, continui să apeşi pe start joc până la apariţia uneia.

Tocmai această simplitate atrage atât de mult, însă de cele mai multe ori jucătorii pierd din vedere că există şi alte jocuri la fel de simple dar mult mai ofertante. Un asemenea joc este cel de baccarat, un joc de cărţi cu reguli simple şi cu un mod de desfăşurare la fel de simplu. Tot ceea ce trebuie să faci este să te aşezi în faţa unei mese de baccarat şi să pariezi întotdeauna pe bancă. Jocul oferă 3 tipuri de pariuri, pe bancă, pe jucător şi pariul egalitate,  pariuri de unde specialiştii recomandă ca întotdeauna să se aleagă primul.

Explicaţia este una simplă, pariul pe dealer sau pe bancă are cele mai mari şanse de reuşită şi se materializează de cele mai multe ori. Şi dacă alegi să pariezi pe cea mai mică miza acceptată de joc, atunci cu adevărat jocul de baccarat îţi va aduce şi satisfacţiile financiare dorite.

Baccarat implică strategie

Jocul este unul uşor de învăţat şi se bazează pe valoarea pe care fiecare carte o are în joc. Este similar jocului de blackjack, dar nu atât de complicat ca şi acesta şi da, în acest joc se pot aplica de minune şi strategii de joc de natură să îţi aducă succesul financiar dorit.

Jocul de baccarat este un joc de cărţi unde hazardul îşi spune cuvântul dar în care o strategie bine aplicată poate aduce şi câştiguri pe măsură. Acest lucru nu se poate spune despre sloturi, acolo unde te înfrunţi cu un cip electronic care va câştiga întotdeauna în faţa ta.

Este adevărat că din când în când acesta cedează şi câştiguri mari, dar nimeni nu îţi garantează că tocmai tu o să fi deţinătorul acestora. Totul este noroc pur aici şi dacă eşti înzestrat de la natură cu o doză mare din el ai parte şi de câştigurile dorite.

Jocul de baccarat are şi el doza lui de noroc dar diferenţa faţă de sloturi este tocmai aceea că se lasă spaţiu suficient pentru aplicarea de strategii. Şi în acest joc cea mai bună strategie pe care o poţi aplica de fiecare dată este să pariezi întotdeauna pe bancher.

Acest tip de pariu are cea mai mică margine de casă, prin urmare ai la dispoziţie suficiente şanse de câştig. Şi dacă dispui şi de un buget decent, atunci poţi aplica şi strategii bine cunoscute precum strategia Martingale, care îţi garantează în cazul pariului pe dealer obţinerea de rezultate financiare pozitive.

Marginea casei mică

Când se discută despre marginea de casă a unui joc de noroc, puţini jucatori înţeleg cum funcţionează această caracteristică. Pe scurt, marginea de casă a unui joc de noroc arată ce procent din fiecare pariu plasat se duce către contul cazinoului. În cazul jocului de baccarat, marginea de casă declarată de producătorii jocului se stabileşte la procentul de 1,06%. Diferenţa de 98,94% reprezintă în acest caz posibilităţile de câştig pe care un jucător de baccarat le are cu adevărat.

Este un procentaj mare, dar acesta se raportează strict la pariurile care se depun pe bancher. În cazul în care se pariază pe jucător acest procentaj scade la 98,76%, pariul pe egalitate oferind chiar mai puţin, adică un procent de câştig de 85,6%. Pentru sloturi, caracteristica de RTP începe de la 85% şi se stabileşte în apropierea procentului de 95%. Se poate observa imediat că la păcănele marginea de casă este situată între intervalele 5% şi 15%, sensibil mai mare decât pentru toate pariurile pe baccarat.

Dacă compari pariul pe bancher care dispune de o margine de casă de 1% şi joci un slot care îţi oferă o margine de casă de 5%, se observă cu lejeritate că aceasta este de 5 ori mai mare ca şi valoare, caz în care jocul de baccarat se impune din start ca fiind cea mai bună alegere. Cu atât mai mult cu cât baccarat este indicat unui începător în jocuri de noroc, aceasta margine de casă cântăreşte mult în alegerea jocului. Ca şi începător te interesează să nu bagi bani mulţi într-un joc şi mai ales să ai şanse reale să câştigi bani suplimentari. 

Concluzie

Cât de mult reuşeşte să facă jocul de baccarat acest lucru nu poţi decide decât dacă îl încerci cu adevărat. Dacă eşti începător şi chiar un jucător cu experienţă în jocurile de noroc, nu ezita să accesezi acest joc cât mai curând cu putinţă.  Poate că nu vei avea parte imediat de câştigurile dorite dar cu siguranţă că vei avea o şansă reală de a câştiga în faţa unui cazino!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni