• PRO TV
  • Pepe: “Eu cred ca Oana este constienta ca m-a pierdut definitiv” VIDEO

Pepe: “Eu cred ca Oana este constienta ca m-a pierdut definitiv” VIDEO

Pepe: “Eu cred ca Oana este constienta ca m-a pierdut definitiv” VIDEO

Dupa ce, inca sotia lui, Oana Zavoranu a ajuns la spital si este posibil sa fi suferit un avort spontan, Pepe a venit la “Happy Hour”, in editia din 4 aprilie, ca sa spuna ca situatia de acum nu-l va impiedica sa faca dezvaluirile promise, marti, 5 aprilie.

Cum s-a asezat pe happylica, Pepe a precizat: “V-am spus de la inceput ca daca este gravida nu va tine aceasta sarcina. In presa a aparut o ecografie cu numele sters. A cui o fi fost?”

Pepe
a marturisit ca ii pare rau ca Oana nu se simte bine
, insa nu s-a dus la spital ca sa nu o tulbure si, in plus, sa nu dea nas in nas cu Tudy, despre care presa de scandal a spus ca ar fi cu Oana.
"Daca Tudy este la spital, de ce nu a aparut nicio fotografie cu el?", se intreaba Pepe.

Sambata, 2 aprilie, Pepe a sustinut un concert in clubul Bamboo, unde a fost si Oana - ea a prezentat pentru Catalin Botezatu.

Dupa 40 de minute de la inceperea concertului sustinut de el, Pepe a vazut-o pe Oana in public cum il privea si atunci i-a dedicat o melodie. A doua zi, dupa ce a petrecut mare parte din noapte in club, Oana avea sa ajunga la spital. Cei doi nu si-au vorbit deloc la Bamboo, insa Catalin Botezatu l-a indemnat pe Pepe sa se impace cu Oana: “Hai, ma, ca voi va iubiti”, a dezvaluit Pepe.

Pepe crede in continuare ca Oana nu a fost insarcinata. El se bazeaza pe schimbul de mesaje dintre ea si Tudy, in care inca sotia lui ii spunea amantului ca ia anticonceptionale. In plus, Pepe stie ca Oana a avut sterilet si ca e posibil sa il mai aiba si acum. De asemenea, el s-a documentat si sustine ca nu se fac ecografii 3D decat la sarcini mai avansate decat presupusa sarcina a Oanei.

Dupa cum a promis, Pepe, va face marti, 5 aprilie, noi dezvaluiri - la Happy Hour”, poate va organiza si o conferinta de presa, inca nu este decis. Cantaretul crede ca Oana este constienta ca nu mai exista cale de intoarcere.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni