• PRO TV
  • Camera foto care a invins intunericul: Midnight Shot NV-1

Camera foto care a invins intunericul: Midnight Shot NV-1

Camera foto care a invins intunericul: Midnight Shot NV-1

Un om. O camera foto digitala. Noaptea. Bezna absoluta. Scenariu: fotografierea obiectivelor, in conditiile mentionate fara a utiliza blitz-ul aparatului. Posibil? Raspunsul este afirmativ, atunci cand camera are un nume: “Midnight Shot NV-1”.

Daca indragiti fotografia si tot ceea ce tine de aceasta arta, probabil stiti deja cat de delicata este fotografierea in conditii de lumina neprietenoase... Desigur, o camera performanta, cu o lentila rapida si un ISO corespunzator, precum si suficient de multe cunostinte in domeniu s-ar putea sa va scoata din incurcatura pana la un punct. Problema este atunci cand sunteti doar un fotograf amator, aveti un aparat ok, dar nu vorbim de cine stie ce DSLR si totusi vi s-a pus pata in miezul noptii sa deveniti un mic paparazzo si sa imortalizati cu o discretie absoluta, toate detaliile unei scene la care sunteti martor.

Ce puteti face? Va inarmati cu Midnight Shot NV-1, o camera foto de doar 5 megapixeli, cu care veti experimenta fotografierea in infrarosu – care are niste rezultate deosebite atat in intunericul pe care-l tai cu cutitul cat si in ceea ce priveste vizionarea dincolo de numite materiale si... tesaturi pe timpul zilei, atata timp cat acestea sunt suficient de fine (nu va asteptati insa sa va transformati in Superman 2 intr-o clipa, efectul “x-ray vision” este destul de limitat!) “Midnight Shot NV-1” are doua moduri interschimbabile de a fotografia, respectiv cel de zi in conditii de lumina obisnuita si cel de noapte sau de iluminare infrarosie.

Citeste mai mult pe yoda.ro!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni