• PRO TV
  • Pepe: "Nu ma mai impac cu Oana niciodata" Vezi imagini cu Tudy gol! VIDEO

Pepe: "Nu ma mai impac cu Oana niciodata" Vezi imagini cu Tudy gol! VIDEO

Pepe: "Nu ma mai impac cu Oana niciodata" Vezi imagini cu Tudy gol! VIDEO

La primele aparitii TV pe care le-a avut legate de divortul de Oana Zavoranu, Pepe a declarat ca pe data de 5 aprilie va face o serie de dezvaluiri care vor lamuri intreaga poveste. Desi initial sustinuse ca se gandeste sa faca o conferinta de presa, Pepe a venit si la "Happy Hour" unde a vorbit despre povestea halucinanta pe care o traieste de cand a prins-o pe Oana ca il inseala cu Tudy.

Pepe a inceput cu inceputul si a demontat toate acuzatiile care i s-au adus: ca a parasit domiciliul conjugal - da, a facut-o dupa ce si-a prins sotia ca il insela-, ca i-a furat actele Oanei, insa a demonstart ca sotia lui a mintit, ca i-a furat Oanei bani din cont, insa existra extrasele de la banca, si acelea nu mint.

Pepe a reamintit la "Happy Hour", in editia din 5 aprilie, ca si-a dorit un divort amiabil, care se putea rezolva cu un drum la notar, fara sa faca publice motivele adevarate.

Cum Oana a recunoscut relatia ei cu Tudy, Pepe considera ca nu isi mai au rostul unele dovezi. Totusi, a adus cu el niste extrase cu telefoanele date de Oana. Erau zeci de convorbiri pe zi catre un numar din strainatate, cel al lui Tudy.

"N-am vrut sa fac despartirea asta publica. Toata lumea a aflat de la "Happy Hour" ca Oana m-a inselat. Nu am fost influentat de nimeni, nici cel mai bun prieten al meu nu a stiut ca Oana m-a inselat", a precizat Pepe.

Pepe a venit in emisiune cu numeroase CD-uri cu imagini si filmulete, insa a aratat doar cateva imagini cu Tudy, gol, asa cum l-a facut mama lui, iar sotul inselat si-a exprimat regretul ca nu pot fi aratate imaginile in care Tudy nu isi tine mainile in fata, ca sa vada si lumea cat de rece era apa.

Pepe a declarat ca nu intentioneaza sa pastrezeCD-urile pe care sunt imagini cu Tudy, le va arunca, chiar si pe strada, ca tot sunt paparazzi in permanenta pe urmele lui. De fapt, imaginile cu Tudy gol i-au fost trimise prin mail su a gasit un CD pe capota masinii lui.

Pepe vrea sa-i lase Oanei masina, care le apartine amandurora, din cauza ca "miroase a Tudy". Pepe vrea partaj si este hotarat sa nu se mai impace cu Oana niciodata.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni