• PRO TV
  • (P) Slalom printre modelele de centrală Ariston: iată ce să alegi în funcție de necesități și buget!

(P) Slalom printre modelele de centrală Ariston: iată ce să alegi în funcție de necesități și buget!

(P) Slalom printre modelele de centrală Ariston: iată ce să alegi în funcție de necesități și buget!

În căutarea confortului și a stării de bine în propria locuință, cei mai mulți români care doresc soluții eficiente pentru încălzire optează pentru centrale termice pe gaz. Acestea oferă numeroase avantaje, precum capacitatea de a încălzi orice fel de spațiu și de a fi utilizate pentru toate tipurile de instalații de încălzire.

Dintre numeroasele modele existente pe piață, majoritatea consumatorilor optează pentru noile tipuri de centrala Ariston, care funcționează la cote înalte timp îndelungat, permițând în același timp un consum rezonabil de combustibil. Iată câteva dintre cele mai apreciate produse! 

Centrala Ariston Genus One 24 kW

Modelul funcționează pe combustibil gazos și beneficiază de tehnologia de condensare nouă și patentată, creație a renumitei companii italiene. Cu o putere termică de 24 de kilowați, poate fi utilizată atât pentru încălzirea, cât și pentru furnizarea apei calde în regim instant într-o garsonieră, un apartament sau o casă cu suprafața mai mică. 

Eficiența energetică sezonieră este de 94% și centrala este capabilă să atingă clasa energetică A, ceea ce generează importante economii și, în același timp, îți permite să îți asiguri confortul într-un mod cât mai prietenos cu mediul înconjurător. 

Beneficiază de conectivitate Smart, având posibilitatea de a se conecta la internet prin senzorul de cameră Cube S Net. Datorită acestei inovații, funcțiile pot fi controlate de oriunde.

Centrala Ariston Alteas One Net 35 kW

Puterea termică de 35 de kilowați îi permite acestui echipament să furnizeze încălzire și apă caldă chiar și pentru o casă cu suprafață mare. Componentele principale sunt realizate din materiale rezistente și concepute special pentru a garanta rezultate de nivel superior pe o perioadă îndelungată de timp.

Datorită unui control activ al arderii, sistemul de aprindere este capabil să garanteze  o calitate mai bună a arderii, iar faptul că este auto-adaptabil la situații diverse îi crește durata de viață, reducând în același timp nivelul de zgomot.

Sistemul este pregătit pentru funcția Ariston Net, cu modul Wi Fi inclus în placa electronică a centralei. În plus, tehnologia BusBridgeNet este construită astfel încât să integreze și alte produse ale companiei. Prin urmare, poți să combini, în funcție de caracteristicile spațiului și de preferințele proprii, mai multe produse și surse de energie. Astfel, se realizează inclusiv optimizarea consumului.

Centrala Ariston Clas One 35 KW

Echipamentul beneficiază de tehnologia One de condensare, cu un schimbător de căldură nou și patentat XtraTech, proiectat pentru a garanta fiabilitate. Inima tehnologiei condensării One, schimbătorul permite realizarea unei economii de până la 35%. Secțiunea țevilor de căldură a fost mărită cu 142%, astfel încât sunt reduse problemele obstructive și scad pierderile de sarcină. 

Funcția Auto permite reglarea automată a încălzirii în funcție de trei senzori interni și de unul extern, în timp ce funcția Auto Confort reduce timpul de încălzire a apei calde menajere. Ecranul LCD este dotat cu un meniu intuitiv, care permite activarea ușoară a funcțiilor, precum și setarea temperaturii dorite. 

În magazinul online QuickShop.ro găsești zeci de modele de centrală Ariston, adaptate pentru fiecare tip de locuință și pentru fiecare buget. Achiziționând un astfel de produs, vei avea parte de armonia și confortul pe care le-ai dorit dintotdeauna!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni