• PRO TV
  • Lavinia si-a fisurat o coasta la primele repetitii - la fel ca Lili Sandu, in sezonul 6! VIDEO

Lavinia si-a fisurat o coasta la primele repetitii - la fel ca Lili Sandu, in sezonul 6! VIDEO

Lavinia si-a fisurat o coasta la primele repetitii - la fel ca Lili Sandu, in sezonul 6! VIDEO

Primele zile de repetitii la "Dansez pentru tine" n-au fost deloc usoare. Cu vanatai, febra musculara si chiar si o coasta fisurata, fetele raman optimiste si motivate!

Dupa doar cateva zile de repetitii, Lavinia simte deja cat de grea este competitia in care a intrat. In urma unor prize dificile executate la antrenamente, Lavinia a simtit niste dureri mari de spate si de coaste care au persistat. In urma consulturilor medicale, verdictul a fost unul destul de dur: fisura de coasta. Cu toate acestea, Lavinia a decis sa mearga mai departe cu repetitiile in ciuda durerilor, desigur respectand rigorile impuse de medic, pentru ca visul lui Decebal a devenit foarte important pentru ea.

Artista a spus ca si in ghips va dansa pentru visul partenerului sau care si-a adus fotografiile cu cei doi copii in sala de repetitii, pentru a-i avea mereu alaturi si a-l motiva.

Cand il vad pe el cat este de motivat, uit de toate grijile mele, de durerea de coaste si de febra musculara. Datorita lui mi-am revenit atat de repede, ma lupt cu durerea de coaste si fac antrenamente, cand il vad pe el cum reuseste sa zambeasca dupa toate tragediile pe care le-a trait, sincer, nicio problema de-a mea nu mi se mai pare importanta!”, povesteste Lavinia.

Intra pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii "Dansez pentru tine"!

Corina Bud este deja plina de vanatai la coate si genunchi, pentru ca in primele zile de repetitii au repetat peste 8 ore neintrerupt. “La primele repetitii, am invatat deja o parte din coregrafia dansurilor din prima editie. A fost amuzant, dar si teribil de greu! Facem super echipa, radem foarte mult, suntem foarte creativi si determinati. Cum era de asteptat, mi-am invinetit coatele si genunchii, pentru ca ne-am autodepasit, inca de la primele repetitii”, povesteste Corina care si-a propus sa castige concursul pentru visul lui Edy care munceste de la 12 ani sa-si intretina familia numeroasa si extrem de nevoiasa.

Lili Sandu a fost una din concurentele sezonului 6 care si-a fisurat o coasta in timpul antrenamentelor. Din pacate cantareata pana la urma a fost inlocuita de Giulia.

Vezi filmuletul de la antrenament cu Lili Sandu cand si-a fisurat coasta!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni