• PRO TV
  • (P) Cunoștințele dobândite în cadrul unor cursuri pentru copii pot fi utile întreaga viață

(P) Cunoștințele dobândite în cadrul unor cursuri pentru copii pot fi utile întreaga viață

(P) Cunoștințele dobândite în cadrul unor cursuri pentru copii pot fi utile întreaga viață

Încă de la grădiniță, copiii sunt asaltați cu informații dintre cele mai diverse, însă cine ar trebui să se ocupe și de pregătirea lor pentru viață? Cât de utile ar fi programele de dezvoltare personală pentru cei mici și adolescenți? Cum i-ar putea ajuta modulele de cursuri pentru copii pentru a lua un start reușit în viață? 

Se spune despre succes că este o știință care se învață de la vârste foarte fragede. Cu cât se familiarizează mai devreme copiii cu acest concept, cu atât mai repede îl adoptă ca pe un stil de viață, devenind mai târziu adulți de succes. ABC-ul dezvoltării personale trebuie integrat încă din perioada școlară, de aceea participarea la un program complet și coerent de cursuri pentru copii care să îi pregătească pentru situațiile reale de viață este o necesitate. 

Curiozitatea celor mici, atenția cu care urmăresc anumite situații, încrederea pe care o au în cei din jur și tendința de a imita gesturile adulților sunt aspecte care le pot fi benefice, dar și potrivnice. Astfel, situațiile în care sunt descurajați să continue anumite activități care le fac plăcere, folosirea unui ton ridicat și a unei atitudini agresive atunci când greșesc sau compararea rezultatelor obținute cu ale altor copii pot afecta grav încrederea de sine și le pot zdruncina din temelii personalitatea. 

Autocunoașterea și cizelarea aptitudinilor

Prin intermediul unor cursuri pentru copii, aceștia sunt ghidați pentru a-și descoperi talentele native, aptitudinile, punctele forte pe care se pot baza și punctele slabe pe care trebuie să le îmbunătățească. Practic, copiii sunt ajutați într-un cadru prietenos, dar profesional, de către traineri cu experiență în educația juniorilor, cum să se autodescopere și cum să își folosească atuurile în viața de zi cu zi. Noțiunile și tehnicile dobândite la aceste cursuri le vor fi deosebit de utile în timp atât în plan personal, cât și profesional. 

Dacă îți dorești ca juniorul tău să se poată descurca independent, să își învingă fricile și să își crească încrederea în forțele proprii, înscrie-l la programele de cursuri pentru copii! Grupele sunt alcătuite din cel mult 12 cursanți la cursurile organizate în sală și cel mult 15 cursanți la cursurile organizate în mediul online, iar limitele de vârstă sunt cuprinse între 11 și 14 ani. Numărul mic de participanți dintr-o grupă permite trainerilor să se ocupe cu atenție de fiecare copil în parte, oferindu-i timpul necesar pentru a aprofunda noțiunile prezentate. 

Succesul liderilor de mâine 

Copiii sunt viitorii lideri de mâine. În mâinile lor vor ajunge la un moment dat frâiele predate de generațiile anterioare și în ei se pun multe speranțe. Tocmai de aceea, pregătirea lor pentru diverse situații reale, le va fi cu adevărat de folos. Încurajarea gândirii critice și analitice, exprimarea opiniei personale, comunicarea constructivă și puterea de a-și argumenta și a susține punctul de vedere sunt calități pe care vor învăța să le stăpânească. 

De asemenea, exprimarea cu lejeritate, fără trac, inteligența emoțională și intrapersonală, capacitatea de a-și face prieteni mai ușor și de a construi relații solide, de calitate, vor fi exersate și șlefuite. Tot în cadrul unor cursuri pentru copii aceștia învață să vorbească fluent engleza, sesiunile săptămânale alternând în limba română și în limba engleză. 

Vrei să îți ajuți juniorul să își atingă adevăratul potențial? Singura școală din România creată în concordanță cu cerințele mediului de business este la un click distanță. Fă-i cadou cele mai utile cursuri pentru copii și urmărește-i cu mândrie progresul obținut! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni