• PRO TV
  • Procesul anului, Johnny Depp-Amber Heard: jurații au adormit în timpul depozițiilor

Procesul anului, Johnny Depp-Amber Heard: jurații au adormit în timpul depozițiilor

Procesul anului, Johnny Depp-Amber Heard: jurații au adormit în timpul depozițiilor

Șase săptămâni de audieri și o luptă crâncenă pentru aflarea adevărului – acesta a fost procesul anului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Disputa a fost istovitoare pentru cei șapte jurați, care au adormit în timpul depozițiilor, spune o persoană care a asistat la toate ședințele.

Stenografa Judy Bellinger, care a transcris toate depozițiile martorilor din procesul Johnny Depp-Amber Heard, a dezvăluit că jurații au clacat din cauza oboselii. Femeia a mărturisit că mulți dintre ei au ațipit în mijlocul mărturiilor, mai ales cele video.

A fost greu pentru că au existat multe depoziții video. Pur și simplu stăteau acolo și, dintr-o dată, le vedeam capul căzând”, a spus Judy Bellinger, conform canalului YouTube Law&Crime Network.

Stenografa a explicat că juriul a fost mai numeros decât cel care a decis soarta procesului, unii jurați fiind de rezervă. Doar șapte persoane au avut dreptul să voteze și, conform femeii, cea mai atentă dintre ele a făcut parte din „echipa de rezervă”.

După mai puțin de trei zile de deliberări, cei șapte jurați au ajuns la concluzia că Amber Heard l-a defăimat pe Johnny Depp în articolul ei de opinie din Washington Post.

Instanța a decis să-i acorde actorului dreptul la daune morale de 10 milioane de dolari și daune materiale de 350.000 de dolari. Avocata lui Amber Heard a explicat că actrița nu are de unde să achite despăgubirile. O petiție online, prin care se încerca strângerea de fonduri pentru a o ajuta pe actriță, a fost închisă din cauză că s-a dovedit a fi o tentativă de fraudă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni