• PRO TV
  • O femeie a stat în comă trei luni, iar când s-a trezit a aflat că logodnicul a părăsit-o

O femeie a stat în comă trei luni, iar când s-a trezit a aflat că logodnicul a părăsit-o

O femeie a stat în comă trei luni, iar când s-a trezit a aflat că logodnicul a părăsit-o

O femeie a aflat un lucru șocant despre logodnicul ei, după ce s-a trezit din comă. Acesta o părăsise și deja își găsise altă iubită.

Brie Duval a petrecut trei luni luptând pentru viața ei, în comă, după ce s-a lovit cu capul de un perete. După ce s-a trezit, femeia a aflat un lucru îngrozitor: rămăsese singură, după ce logodnicul ei a abandonat-o și a mers mai departe, alături de o nouă iubită. 

Cei doi erau împreună de patru ani și urma să se căsătorească, însă totul s-a schimbat atunci când Brie Duval a căzut de pe un bar amenajat pe acoperiș. 

Ea a rămas cu o leziune cerebrală și mai multe oase rupte și a fost transportată cu avionul la Spitalul Universității din Alberta, unde a fost băgată la terapie intensivă.

Tânăra de 25 de ani a postat pe TikTok un filmuleț în care povestește cum a aflat că partenerul ei a înșelat-o. “Intri în comă timp de trei luni și ai amnezie timp de două luni după aceea. Odată ce te-ai trezit în sfârșit, îți iei telefonul pentru a-ți suna logodnicul."

@hotcomagirl1 Real coma experience vs. senior year coma experience! #fyp #coma #braininjuryawareness #braininjurysurvivor ♬ original sound - HotComaGirl113

Când Brie și-a pornit telefonul, a primit mesaj de la actuala iubită a logodnicului său, care îi spunea să îl lase în pace. 

Sursă foto: TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni