• PRO TV
  • Fiica Adrianei Iliescu a susținut prima probă a examenului de Bacalaureat

Fiica Adrianei Iliescu a susținut prima probă a examenului de Bacalaureat

Fiica Adrianei Iliescu a susținut prima probă a examenului de Bacalaureat

Emoții mari pentru Adriana Iliescu! Eliza, fiica sa, a susținut prima probă a examenului de Bacalaureat!

Adriana Iliescu a trăit emoții foarte mari astăzi deoarece fiica sa a susținut prima probă a examenului de Bacalaureat! Tânăra este extrem de ambițioasă, a terminat liceul cu o medie foarte mare și are planuri importante de viitor. Recent, a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre profesia pe care vrea să o urmeze, dar și despre notele primite de-a lungul anilor de liceu.

Eliza a menționat faptul că a terminat liceul ca șefă de promoție. Nu a vrut să spună concret care a fost media finală pe care a obținut-o, însă a recunoscut că este peste 9.50.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus ea pentru PlayTech

Mai mult decât atât, se pare că Eliza are planuri mari de viitor. Ea s-a gândit să urmeze cursurile a două facultăți, în paralel. Prima este cea de Litere, iar cea de a doua Facultatea de Filosofie. Tânăra vrea să îi calce pe urme mamei sale și să devină profesoară.

„Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a declarat tânăra.

Sursă foto: Adriana Iliescu/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni