• PRO TV
  • (P) Cada de baie freestanding: TOP motive pentru care merită să o cumperi

(P) Cada de baie freestanding: TOP motive pentru care merită să o cumperi

(P) Cada de baie freestanding: TOP motive pentru care merită să o cumperi

Ultima inovație în băile amenajate ultra-modern, cada de baie freestanding este alegerea perfectă pentru a pune în scenă propriul SPA la tine acasă. Dacă urmărești fotografiile de pe Pinterest și îți dorești să ții pasul cu ideile creative ale marilor designeri de interior, nu ezita să cumperi acest obiect sanitar care va deveni piesă centrală a băii tale. 

O poți comanda chiar și online, iar în această perioada te vei bucura de cele mai bune prețuri, datorate reducerilor atractive. Înainte de a cumpăra cada, măsoară cu atenție spațiul de care dispui și fă o simulare, astfel încât să comanzi produsul optim pentru amenajarea ta. Iată cele mai importante motive pentru care merită să investești într-o cada de baie freestanding în acest moment.

1. Căzile freestanding ultra-moderne sunt realizate din acril

Acrilul a luat locul oțelului sau al fontei și este astăzi una dintre cele mai populare alegeri pe care le poți face. Principalul avantaj al căzilor din acril este că sunt ușoare, și le poți transporta, instala și manipula, fără mari eforturi. Dar dincolo de acest beneficiu, trebuie să știi că aceste cazi sunt și rezistente. Fac față cu brio la acțiunea substanțelor chimice și își mențin aspectul estetic plăcut chiar și peste 30 de ani. Rezistă la pete, fără procese speciale de ingijire, nu se îngălbenesc și nu își pierd strălucirea. Acrilul este cunoscut și pentru proprietățile sale termice, un alt motiv în plus pentru a alege această tipologie de cadă.

 2. Găsești o mare varietate de modele, adaptabile la orice stil de amenajare

Modern, ultra-modern, clasic, rustic, vintage, minimalist  - pentru orice stil de amenajare ai aborda, găsești modelul perfect de cadă freestanding. În funcție de bugetul de care dispui, dar și de designul pe care îți dorești să îl pui în scenă, poți opta pentru anumite tipologii de căzi. Această varietate este un mare avantaj, întrucât poți aborda multiple idei creative pentru a pune în scenă o amenajare de efect. Cel mai simplu este să studiezi online modelele existente pe piață: câștigi timp și poți chiar să economisești, profitând de reducerile care sunt active chiar în acest moment pe Internet. Plasezi comanda și produsul ajunge acasă.

3. Acest model de cadă va deveni - instant - piesă centrală a amenajării tale

Cazile freestanding de calitate premium au această menire, aceea de a deveni piesele cheie, centrale, ale oricărei amenajări. Având un potențial stilistic atât de mare, sunt suficiente ele însăși pentru a transformă o baie simplă în una de lux, chiar și fără alte artificii de ordin estetic. Atunci când investești într-o cadă de acest tip, investești - de fapt - în întreaga amenajare, cu alte cuvinte. Există proprietari de locuințe care își bazează achiziția exclusiv pe rațiuni de ordin estetic, dar și din punct de vedere funcțional există suficient de multe avantaje pentru a achiziționa acest tip de cadă. Îți vei putea crea propria oază de relaxare acasă!

Cumpără o cadă de baie freestanding din magazinul Lux-sanitary.ro și te poți bucura de garanția calității

Lux-Sanitary.ro este un magazin de top, online, care vinde - exclusiv - obiecte și echipamente sanitare. Prinde reducerile la oricare model de cadă de baie freestanding și oglinzi baie și bucură-te de garanția calității în fiecare moment. Ai parte de transport gratuit, direct până la tine acasă!

Date de contact:

Telefon: 0760 077 183

E-mail: [email protected]

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni