• PRO TV
  • Se întoarce Johnny Depp la rolul Jack Sparrow? Ce contract uriaș i-a pregătit Disney

Se întoarce Johnny Depp la rolul Jack Sparrow? Ce contract uriaș i-a pregătit Disney

Se întoarce Johnny Depp la rolul Jack Sparrow? Ce contract uriaș i-a pregătit Disney

Johnny Depp este curtat de Disney pentru reluarea seriei „Pirații din Caraibe”, iar contractul de împăcare pregătit de studiourile de film este de ordinul sutelor de milioane de dolari. Actorul de 59 de ani și-ar putea relua rolul Jack Sparrow după patru ani în care a fost ținut pe bară.

Dat afară din seria Pirații din Caraibe, ca urmare a acuzațiilor de violență domestică formulate de Amber Heard, Johnny Depp se poate întoarce la Jack Sparrow după patru lungi ani de suferință. O sursă din industria de film susține că Disney pregătește un contract de 301 milioane de dolari pentru a-l readuce pe Depp în rolul piratului.

Disney e foarte interesată să-și repare relația cu Johnny Depp. Ei l-au contactat pe actor înainte de procesul său pentru defăimare împotriva lui Amber Heard și l-au întrebat dacă ar fi interesat să se întoarcă pentru un alt film sau două din seria Pirații. Ei speră că Johnny îi va ierta și se va întoarce ca personajul său legendar”, a spus o persoană apropiată companiei de film.

Actorul nu a confirmat sau infirmat informațiile, însă după ce a fost scos din distribuție a dezvăluit că nu s-ar mai întoarce pentru nimic în lume.

Și producătorul francizei, Jerry Bruckheimer a confirmat că viitorul seriei este încă indecis. Potrivit acestuia, două scenarii diferite sunt deja scrise, însă niciunul nu îl are în vedere pe Johnny Depp, ci pe actrița Margot Robbie – în rolul Jack Sparrow.

Johnny Depp a suferit enorm când a fost îndepărtat din seria Pirații din Caraibe, în 2018. Actorul a dezvăluit că a simțit cum o parte din el a fost ruptă, deoarece a contribuit decisiv la conturarea personajului Jack Sparrow. 

Actorul a câștigat procesul de defăimare intentat fostei soție, Amber Heard, și ar trebui să primească de la ea despăgubiri de 10,35 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni