• PRO TV
  • Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Taormina! Actrița a apărut într-o rochie super sexy

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Taormina! Actrița a apărut într-o rochie super sexy

Mădălina Ghenea a făcut furori la Festivalul de Film de la Taormina! Actrița a apărut într-o rochie super sexy

Mădălina Ghenea s-a aflat în centrul atenției la Festivalul de Film de la Taormina, Italia. Frumoasa româncă a arătat uimitor pe covorul roșu și a fost preferata fotografilor prezenți la eveniment. 

Actrița s-a întors pe scena unde în 2015 primea un premiu pentru apariția în filmul “Youth” (n.red Tinerețea), în care a apărut alături de actorii Michael Caine și Harvey Keitel.

“Înapoi pe scena unde am fost premiată în urmă cu 7 ani. Un premiu este un compliment, dar și o responsabilitate pentru că nu trebuie să-i dezamăgești pe cei care au crezut în tine. Trebuie să muncești la fel de mult. Nu e o sarcină ușoară în această industrie, dar este o promisiune pe care mi-am făcut-o mie însămi”, a scris actrița pe Instagram. 

În rândurile sale, Mădălina i-a adus un omagiu lui Pietro Coccia, unul dintre cei mai mari fotografi ai cinematografiei italiene.  Italianul, care era bun prieten cu Mădălina, a murit în urmă cu 3 ani. 

Mădălina Ghenea, apariție senzuală la Festivalul de Film de la Taormina

Actrița a postat pe Instagram câteva imagini de la eveniment, iar fanii au reacționat imediat. 

Mădălina Ghenea a purtat o rochie strălucitoare cu decupaje în zona taliei și cu un șliț adânc pe picior. Actrița și-a pus în valoare picioarele interminabile, dar și bustul generos. 

“Felicitări, om frumos!”, i-a scris Andreea Marin. “O zeiță! Ești splendidă!”, “Magică!”, “Superbă ca-n întotdeauna”, “Ești spectaculoasă, Mădălina!”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratorii actriței. 

“Deep Fear”, cel mai nou film în care apare Mădălina Ghenea

Cel mai nou film în care apare Mădălina Ghenea se numește “Deep Fear”, iar românca joacă rolul principal alături de Ed Westwick.

Pelicula Deep Fear este regizată  de Marcurs Adams, iar scenariul este scris de Robert Capelli Jr. și Sophia Eptamentis. 

Mădălina Ghenea îi dă viață lui Naomi, proprietara unui iaht care pornește într-o călătorie pe mare pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (interpretat de Ed Westwick), în Grenada. Călătoria ei liniștită se va transforma însă într-un coșmar. În timpul unei furtuni, ea se întâlnește cu supraviețuitorii unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri și de aici începe lupta pentru supraviețuire. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni