• PRO TV
  • Khloe Kardashian s-a transformat în păpușa Barbie cu ocazia zilei sale de naștere

Khloe Kardashian s-a transformat în păpușa Barbie cu ocazia zilei sale de naștere

Khloe Kardashian s-a transformat în păpușa Barbie cu ocazia zilei sale de naștere

Khloe Kardashian și-a surprins fanii din mediul online atunci când s-a afișat într-o rochie roz, din latex, inspirată de la celebra păpușă Barbie. Iată fotografiile postate pe Instagram!

Khloe Kardashian și-a sărbătorit pe data de 27 iunie ziua de naștere, însă abia duminică, 3 iulie, a făcut ședința foto specifică aniversării. Deși a împlinit 38 de ani, Khloe nu a uitat de copilărie și adolescență. Aceasta a decis ca la această vârstă să îmbrace o rochie scurtă, mulată, inspirată după celebra păpușă Barbie. Mai mult decât atât, vedeta și-a aranjat părul ca o adevărată divă și a accesorizat ținuta cu un colier discret, în formă de inimă.

Mai mult decât atât, Khloe s-a afișat pe rețelele de socializare alături de fiica sa, True Thomspon, care o privea fascinată pe mama ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Vedeta a scris și un mesaj pe rețelele de socializării cu ocazia ședinței foto realizate cu ocazia zilei sale de naștere.

„Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o de ziua mea de naștere...Am fost copleșită de dragoste și binecuvântări. Sunt recunoscătoare! Am făcut aproximativ 400 de fotografii pentru a le surprinded bine pe fete. Lol. Acestea sunt cele mai bune pe care le avem. Le iubesc!”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Khloe Kardashian/Instagram, Arhivă ProTV

VEZI ȘI: Mâncarea neagră e noua fiță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni