• PRO TV
  • Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru stand-up și actorie

Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru stand-up și actorie

Când și-a descoperit Mihai Bobonete pasiunea pentru stand-up și actorie

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, însă puțină lume știe cum și când și-a găsit această pasiune. Într-un interviu acordat recent el a spus clar care a fost parcursul său în această lume!

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România. Cu toate că are o carieră impresionantă atât în stand-up, cât și în actorie, puțină lume știe cum și-a început acesta cariera. Mai surprinzător decât atât este faptul că inițial acesta s-a orientat spre inginerie. 

Actorul din Las Fierbinți a oferit un interviu pentru viva.ro, unde a explicat care a fost parcursul său în această lume. Întrebat care a fost momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru comedie, Mihai Bobonete a declarat că destul de târziu, în jurul vârstei de 18 ani.

„Târziu, undeva după vârsta de 18 ani. Mi-am dat seama că ceva trebuie să dau mai departe, ca în filmul ăla cu același nume, m-am gândit că ar fi bine ca pe oricine întâlnesc în oricare dintre zilele mele să îl fac să zâmbească, iar mai apoi, odată cu vârsta și drumurile vieții, m-am dus spre scenă”, a spus el pentru sursa menționată.

Acesta a fost întrebat și cum au reacționat părinții în momentul în care au aflat că fiul lor renunță la inginerie și se dedică meseriei de actor. Se pare că tatăl lui Mihai Bobonete nu a fost atât de fericit de decizia luată, însă mama acestuia l-a susținut necondiționat.

„Tata a fost puțin sceptic și puțin dezamăgit, dar mama mi-a fost aproape și mi-a suflat în pânze vântul necesar călătoriei mele în viață”, a adăugat el pentru sursa citată.

Sursă foto: Mihai Bobonete/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni