• PRO TV
  • Joaquin Phoenix, salariu astronomic pentru Joker 2. Actorul a fost recompensat cu Oscar pentru primul film

Joaquin Phoenix, salariu astronomic pentru Joker 2. Actorul a fost recompensat cu Oscar pentru primul film

Joaquin Phoenix, salariu astronomic pentru Joker 2. Actorul a fost recompensat cu Oscar pentru primul film

Este momentul lui de glorie. Joaquin Phoenix a fost convins să joace în cel de-al doilea film „Joker”, după ce primul i-a adus mult râvnita stauetă Oscar pentru interpretare. Surse din lumea filmului susțin că actorul va fi plătit regește pentru a intra din nou în pielea personajului.

Joaquin Phoenix l-a interpretat magistral pe Arthur Fleck, personajul care dă viață apreciatului film Joker. Starul de 47 de ani a făcut senzație în filmul din 2019 și a câștigat primul lui premiu Oscar din carieră.

Pentru prestația din Joker, Phoenix a fost plătit cu 4,5 milioane de dolari, însă Joker 2 i-ar putea aduce nu mai puțin de 20 de milioane de dolari în  conturi, scrie Variety.

Conform regizorului Todd Phillips, Joker: Folie à Deux este în faza de preproducție. La realizarea continuării, cineastul lucrează cu scenaristul Scott Silver, omul care a scris pentru 8 Mile, The Mood Squad și The Fighter.

Vorbind despre rolul său în Joker, Joaquin Phoenix a dezvăluit că „a fost dureros” să-l joace pe Arthur Fleck, un bărbat cu probleme mintale care devine un criminal insensibil. Cel mai greu lucru de la filmări a fost râsul bolnav al personajului său, pe care l-a exersat multe luni și care l-a secătuit de puteri.

Pentru a putea deveni Joker, Phoenix a fost ajutat de Todd Phillips, care i-a arătat câteva casete cu pacienți care sufereau de râs patologic, ca urmare a unor lovituri puternice suferite la cap.

„Mi-a arătat niște filmări cu niște râsete și m-am gândit: asta e chiar bună. În scenariu, râsul e descris ca fiind aproape dureros. Mă gândeam că e un mod interesant de a descrie râsul”, a spus Joaquin Phoenix în 2019.

Cele mai mari salarii din filme

Variety a întocmit un clasament al celor mai bine plătiți actori în film, iar pe primul loc nu este nici Brad Pitt, nici Will Smith. Well, cred că v-ați dat seama cine e. Dacă nu, iată topul mai jos!

Locul 1: Tom Cruise – Top Gun: Maverick (cel puțin 100 de milioane de dolari, are și procent din încasări)

Locul 2: Will Smith – Emancipaton (35 de milioane de dolari)

Locul 3: Leonardo DiCaprio – Killers of the Flower Moon (30 de milioane de dolari)

Locul 4: Brad Pitt – un film despre Formula 1, încă fără titlu (30 de milioane de dolari)

Locul 5: Dwayne Johnson – Black Adam (22,5 milioane de dolari).

Fotografii: Getty Images/Vertical Entertainment

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni