• PRO TV
  • Jennifer Lopez, apariție nud la scurt timp după ce a devenit doamna Affleck

Jennifer Lopez, apariție nud la scurt timp după ce a devenit doamna Affleck

Jennifer Lopez, apariție nud la scurt timp după ce a devenit doamna Affleck

Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani și a marcat acest eveniment cu o ședință foto nud. Doamna Ben Aflleck a anunțat lansarea propriilor branduri de cosmetice și le-a oferit femeilor ponturi despre întreținerea corpului.

Jennifer Lopez este senzațională din orice unghi ar fi fotografiată. Artista de 53 de ani și-a surprins admiratorii cu o serie de fotografii nud, realizate la scurt timp după ce a devenit soția lui Ben Aflleck.

J Lo a anunțat lansarea brandurilor J Lo Beauty și J Lo Body, care furnizează femeilor produse pentru corp și înfrumusețare.

Acordăm atâta grijă și atenție tenului, dar uneori ne neglijăm corpurile. Pentru mine a fost important să creez o rutină de îngrijire a pielii corpului pentru ca organismul să răspundă nevoilor sale specifice și unice și am început cu posteriorul”, a scris vedeta pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Într-un interviu pentru revista People, Jennifer Lopez a dezvăluit că a fost inspirată de mama ei să creeze o linie de cosmetice, după ce a fost martoră a luptei acesteia cu celulita. În tot acest timp, industria frumuseții ar putea fi responsabilă pentru body shaming.

Îmi amintesc că își dorea să existe o formulă secretă care s-o facă să dispară. Iar adevărul este că știm că ea nu există”, a spus J Lo. Totuși, spune Lopez, a lucrat îndeaproape cu specialiștii ei pentru a crea un produs care aduce îmbunătățiri vizibile pielii.

Diva latino impresionează cu tonusul ei și la 53 de ani, iar explicația e că a reușit mereu să se țină de rutina sa de frumusețe, punând accent pe somnul de calitate, fitness, alimentație echilibrată și gândire pozitivă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni