• PRO TV
  • Ed Sheeran a devenit primul artist care a ajuns la 100 de milioane de urmăritori pe Spotify

Ed Sheeran a devenit primul artist care a ajuns la 100 de milioane de urmăritori pe Spotify

Ed Sheeran a devenit primul artist care a ajuns la 100 de milioane de urmăritori pe Spotify

Câștigătorul concursului Brit Awards din 2012 nu contenește să ne uimească. Tocmai a doborât un nou record!

Interpretul hitului 'Bad Habits' are aproape 20 de milioane de urmăritori în fața tuturor celorlalți, în timp ce Ariana Grande, care se află pe locul al doilea, are 81,64 milioane de urmăritori pe platforma de streaming.

Pe lista celor mai urmărite zece vedete din Top 10 se află și alte vedete muzicale foarte populare, precum Drake, Taylor Swift și Billie Eilish. Sheeran a fost, de asemenea, primul artist care a ajuns la 50 de milioane de urmăritori pe platformă și are cu aproape 60 de milioane de urmăritori mai mulți decât colega sa de breaslă, megastarul Adele.

Pentru a marca momentul, Ed a postat pe Twitter un videoclip în care poartă un tricou trimis de Spotify în cinstea acestei realizări. Pe tricou scrie "Întreabă-mă despre cei peste 100 de milioane de urmăritori pe Spotify", iar Sheeran îi întreabă în glumă pe membrii echipei sale de turneu ce părere au despre această performanță. Echipa sa pare comic de neinteresată, dar Maisie Peters, care îl susține pe Ed în turneu, îl felicită pe cântărețul de la "Shivers" cu o îmbrățișare.

Realizarea este cea mai recentă distincție muzicală pentru Ed, deoarece luna trecută s-a dezvăluit că a fost cel mai difuzat artist din Marea Britanie în 2021, în timp ce 'Bad Habits' a fost cel mai difuzat single.

Sheeran, în vârstă de 31 de ani, a devenit primul artist care a revendicat ambele titluri în doi ani diferiți, deoarece a reușit aceeași performanță în 2017 cu hitul 'Shape of You' de pe albumul 'Divide'.

Peter Leathem, director executiv al compilatorilor de date Phonographic Performance Limited (PPL), a declarat: "Ambele au fost înregistrate în anul 2000: "Felicitări lui Ed Sheeran pentru că are cea mai difuzată piesă din Marea Britanie în 2021 și pentru că este cel mai difuzat artist din Marea Britanie în 2021. Succesul său în topurile din ultimii cinci ani este o dovadă nu numai a calității producției sale, ci și a forței muzicii britanice, într-un moment în care peisajul muzical global este mai competitiv ca niciodată."

FOTO: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni