• PRO TV
  • Ce a vorbit Monica cu Irinel Columbeanu la telefon, in fata casei de la Izvorani

Ce a vorbit Monica cu Irinel Columbeanu la telefon, in fata casei de la Izvorani

Ce a vorbit Monica cu Irinel Columbeanu la telefon, in fata casei de la Izvorani

Marti, pana la ora pranzului la Izvorani a fost liniste si pace. Apoi, Irinel a plecat de acasa si a lasat-o pe fetita sa bolnava de rubeola in grija bonei. La numai 20 de minute a sosit si Monica, insotita de avocati.

Monica a vorbit la telefon cu Irinel Columbeanu pe speaker, in asa fel incat reporterii prezenti la fata locului au putut inregistra conversatia lor.

Am dreptul legal si moral de a o vedea pe fetita”, i-a spus Monica lui Irinel. “Vreau sa o vad pe Irina fiindca sunt ingrijorata. Pentru ca e foarte bolnava si e copilul meu. Imi este foarte dor de ea”. Raspunsul lui Irinel a venit sec: “E o tiganie tot ce faci tu. Nu ma mai suna de ochii presei. Am auzit ca vii cu mascatii. Nu e cazul sa iti deschida poarta!”. 

Avocatul Monicai a sunat si el la poarta, dar nici lui nu i s-a raspuns. Impreuna cu avocatul, Monica l-a cautat pe Irinel si la apartamentul din Calea Victoriei, in speranta ca vor putea avea o discutie civilizata. “Irinel stia ca o sa venim la Izvorani, practic a fugit de acasa”, a spus avocatul. Pana la urma, Monica s-a vazut nevoita sa ceara executarea hotararii judecatoresti, care i-o incredinteaza pe Irina pana la procesul de divort, la Politia din Snagov.

Intre timp, la Izvorani era show. Tatal lui Irinel Columbeanu a venit foarte suparat, “fiindca am auzit ca Monica s-a indoit de spusele fiului meu” si a venit sa se convinga daca nepotica lui e bine ingrijita sau nu. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni