• PRO TV
  • Katie Piper, la spital din cauza unei leziuni apărute în ochiul stâng

Katie Piper, la spital din cauza unei leziuni apărute în ochiul stâng

Katie Piper, la spital din cauza unei leziuni apărute în ochiul stâng

Chinul continuă pentru Katie Piper, vedeta de televiziune din Marea Britanie care, în 2008, a fost atacată cu acid sulfuric la comanda fostului ei iubit. Fostul fotomodel a dezvăluit că medicii i-au descoperit o gaură în ochiul stâng, grav afectat după incidentul terifiant de acum 14 ani.

Katie Piper (38 de ani) a ajuns de urgență la spital la începutul acestei săptămâni după ce a sesizat o nouă leziune la ochiul stâng. Vedeta a fost operată de urgență și se află în afara oricărui pericol.

Ea a dezvăluit pe rețelele sociale că a intrat în panică atunci când soțul ei a descoperit o leziune suspectă a ochiului care i-a fost grav afectat de atacul din 2008.

Sâmbătă, soțul meu a observat un mic cerc negru în ochiul meu orb, eram încântată crezând că am din nou o pupilă, dar până duminică ochiul meu stâng era extrem de dureros și nu putea tolera lumina, așa că l-am bandajat și am pus totul pe seama unor răni vechi. Sunt obișnuită să fiu într-un anumit nivel de disconfort și m-am dus la muncă”, a scris Katie pe Instagram.

Însă, pata cea neagră de pe ochi s-a dovedit a fi o gaură în toată regula, fapt confirmat de medicul specialist care îi urmărește afecțiunea. Luni, ea a fost operată din nou, ajungând la un număr impresionant de intervenții: peste 400.
 

Katie Piper, atacată în plină stradă cu acid sulfuric

În martie 2008, Katie Piper a fost victima unui atac mârșav pus la cale de fostul ei iubit, Daniel Lynch, care a plătit un bărbat să o stropească cu acid sulfuric. Răzbunarea fostului partener a adus-o pe Katie în pragul morții, însă ea a scăpat cu viață. 

Acidul sulfuric care a fost aruncat spre fața ei i-a provocat arsuri grave, inclusiv la nivelul cavității bucale. Ochiul stâng a fost pierdut complet, fiindcă vedeta a orbit imediat după asalt.

Daniel Lynch și complicele său au fost arestați la scurt timp, grație unor imagini surprinse de camerele de supraveghere. Fostul partener al lui Katie Piper a primit două condamnări de închisoare pe viață, însă poate fi eliberat după 16 ani de detenție. Complicele său a fost condamnat pe viață, însă în 2018 i-a fost aprobată eliberarea condiționată.

Katie Piper și-a refăcut viața cu un bărbat, tâmplar de meserie, cu care are două fete. 

Atee convinsă, Katie Piper s-a convertit la Creștinism după atacul suferit.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni