Katie Piper, femeia atacată cu acid în stradă, a trecut prin a 400-a operație: ”Este un dar că încă sunt aici”

Katie Piper, femeia atacată cu acid în stradă, a trecut prin a 400-a operație: Este un dar că încă sunt aici
Citeste mai mult despre: Katie Piper, acid, cum arata, operatii,
Data publicarii: 17 Noiembrie 2020
Data actualizare: 05 Decembrie 2020
Katie Piper a mărturisit că este norocoasă că încă este în viață, după cele 400 de operații suferite în ultimii 12 ani. 

În 2008, vedeta TV a fost victima unui atac cu acid orchestrat de fostul partener, în urma căruia a suferit numeroase răni la nivelul corpului, mai ales pe față.

De curând, femeia de 37 de ani a acordat un interviu pentru The Mirror, după cea de-a 400-a intervenție suferită de atunci.

”Poți privi într-un mod negativ toată această experiență sau poți să spue că este extraordinar că ești în viață, deoarece numeroase femei care au fost atacate cu acid în alte țări și-au pierdut viața”, a spus Katie. 

”Nu au acces la servicii medicale sofisticate așa cum avem noi aici. Inima mea nu va renunța, este un dar că încă mai sunt aici”, a adăugat aceasta. 

Katie își amintește perfect momentul în care, în plină stradă, un bărbat i-a aruncat pe față acid sufuric: ”Nu mă gadeam că voi supraviețui. Îmi este imposibil să descriu durerea pe care am simțit-o. Hainele pe care le purtam au început să se topească,” povestestea mai demult prezentatoarea TV.

”Danny m-a sunat în noaptea dinaintea evenimentului și mi-a spus că mi-a pregătit o surpriză care îmi vă schimba viața pentru totdeauna. Așa că mi-am dat seama pe loc că el este în spatele acestui gest,” își amintește Katie.
 


Deși la un moment dat părea imposibil să mai întâlnească dragostea adevărată, Katie l-a cunoscut pe Richard James Sutton în 2013. Acesta este de meserie tâmplar și constructor. S-au logodit un an mai târziu, iar în 2015 au făcut nunta. Acum sunt părinții a doua fetițe superbe.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!