• PRO TV
  • VIDEO Britney Spears a lansat Hold Me Closer, prima piesă din ultimii 6 ani

VIDEO Britney Spears a lansat Hold Me Closer, prima piesă din ultimii 6 ani

VIDEO Britney Spears a lansat Hold Me Closer, prima piesă din ultimii 6 ani

Britney Spears are de ce să-i fie recunoscătoare lui Elton John. Legendarul cântăreț a ajutat-o pe artistă să se relanseze în muzică, semnând o colaborare mult așteptată de fani. Elton John și Britney Spears au lansat Hold Me Closer, un single inspirat de două piese mai vechi ale artistului britanic.

Britney Spears a lansat prima ei piesă după o pauză de șase ani. Hold Me Closer este o colaborare cu Elton John, artist care i-a fost mereu alături vedetei de peste Ocean. 

Melodia, care este un mix de două piese mai vechi – Tiny Dancer (1972) și The One (1992), semnate Elton John, este deja pe YouTube.

Conform The Guardian, Britney Spears a muncit mai puțin de două ore la acest proiect, care e foarte apreciat de fanii ei. Unii spun că piesa va fi un hit.

Abia aștept să o cânte la un concert și toata lumea să aplaude. Această melodie sună a LIBERTATE!!!!”, a scris un admirator pe contul de YouTube al lui Elton John, unde a fost lansat videoclipul.

Pur și simplu, o melodie uimitoare. Acea voce dulce a lui Britney schimbă totul. Îmi place, Britney ești cea mai bună, singura prințesă a muzicii pop”, a scris altcineva. Ascult-o mai jos!Hold Me Closer este prima piesă lansată de Britney Spears în ultimii șase ani, din cauza problemelor de sănătate mintală cu care s-a confruntat. Totodată, artista a dus o luptă grea pentru a scăpa de sub tutela tatălui, victorie pe care a înregistrat-o anul trecut.

Recent, artista și-a dezactivat contul de Instagram, anunțându-și fanii că vrea să ia o pauză de la expunerea mediatică nocivă. Artista continuă să comunice cu admiratorii ei pe Twitter.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni