• PRO TV
  • Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look! Cum arată acum cântăreața

Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look! Cum arată acum cântăreața

Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look! Cum arată acum cântăreața

Carmen de la Sălciua adoră schimbările de look, iar fanii ei s-au obișnuit cu acest lucru, însă acum a adoptat un stil total diferit. Iată cum s-a tuns și s-a vopsit soția lui Marian Corcheș.

Acum că a venit toamnă, artista a decis să facă o serie de schimbări în ceea ce privește aspectul său fizic. Nu a stat deloc pe gânduri și a apelat la cei mai buni hairstyliști, iar acum este de nerecunoscut. Din blondul pe care îl avea înainte, cântăreața a ales șaten, iar lungimea părului este cu mult mai mică. 

Știe foarte bine cum să iasă în evidență, dovada fiind chiar reacțiile urmăritorilor săi, care nu se așteptau la o asemenea schimbare.

„Început de toamnă, schimbare de culoare!”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

„O doamnă minunată iti sta foarte bine”, „Ești o frumusețe!”, „Așa îți stă cel mai bine”, „Tu esti superba oricum!Te ador!”, „Ce bine îți stă șatena!”, „Este cea mai potrivită culoare,ai o eleganta aparte,îți vine perfect”, sunt doar câteva comentarii lăsate de internauți la fotografia publicată de Carmen Sălciua. 

Carmen de la Sălciua a renunțat la ținutele sexy

Artista purta des articole vestimentare extrem de sexy, care îi scoteau în evidență foarmele de ividiat, însă acum lucrurile nu mai stau deloc așa. Recent, cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare că nu se mai regăsește în acest stil și că poate fi atrăgătoare doar prin atitudine, nu neapărat prin haine.

„Nu mă mai regăsesc! Cred că am trecut la următorul nivel! Și o femeie poate fi extrem de sexi prin atitudine, nu neapărat prin țoale!”, a mărturisit vedeta pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram/Carmen de la Salciua

VEZI ȘI: Intrebarea Mesei Rotunde cu Emilia Popescu





 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni