• PRO TV
  • Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Totul vine de la creier”

Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Totul vine de la creier”

Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Totul vine de la creier”

În urmă cu 7 ani, Elena Merișoreanu participa la prima ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar acum a ținut să le ofere câteva sfaturi vedetelor prezente în Republica Dominicană sezonul acesta. Iată ce le-a transmis și care sunt recomandările artistei!

Cântăreața de muzică populară a făcut senzație în prima ediție a reality-show-ului și spune că la momentul respectiv nu a avut frică de nimic, asta pentru că știa dinainte cum să își controleze emoțiile. Și-a testat limitele și acum este în măsură să le ofere sfaturi și concurenților de anul acesta.

În cursa pentru titlul de „Rege” sau „Regina" junglei au intrat 12 celebrități din România și anume: Alex Bogdan, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Răzvan Botezatuși Cornel Palade, Mara Bănică, Lidia Buble, Tania Popa, RuxiI, Anisia Gafton și Bia Khalifa.

Elena Merișoreanu le recomandă concurenților să se concetreze cât mai mult și să încerce cu orice preț să își depășească limitele. 

„Să nu cumva să spună că nu pot să facă. Totul vine de la creier. Trebuie să gândești pozitiv și să zici: „Trebuie să fac!'. Eu nu am avut frică de absolut nimic, nici când m-au băgat în lada cu șerpi.

Nu am avut niciun fel de ezitare, tot ce a fost la sol am putut să fac.

Le-am zis că nu pot să alerg și nu știu să înot. Îi sfătuiesc să nu se dea bătuți, să facă orice le dau. Curajul ți-l faci singur, nu ți-l dă nimeni”, a declarat Elena Merișoreanu pentru ego.ro.

Sursă foto: Facebook/Elena Merisoareanu

VEZI ȘI: Întrebarea Mesei Rotunde cu Carmen Tănase

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni