• PRO TV
  • West Ham – FCSB: peste 1,7 milioane de români au sperat într-o minune la Londra

West Ham – FCSB: peste 1,7 milioane de români au sperat într-o minune la Londra

West Ham – FCSB: peste 1,7 milioane de români au sperat într-o minune la Londra

Toamna acestui an a marcat o revenire atât de așteptată pentru toți suporterii vicecampioanei României, FCSB: calificarea în grupele unei competiții europene. După o pauză de cinci ani, echipa antrenată de Nicolae Dică a reușit în extremis să se califice în „toamna europeană” în Conference League. 

Din păcate, norocul nu a fost de partea echipei la tragerea la sorți, aceștia întâlnind West Ham, Anderlecht și Silkeborg. 

Aseară, în deplasare, a început aventura europeană pentru FCSB cu un meci pe terenul celor de la West Ham. Umbrită de evenimentele nefericite din Marea Britanie, partida a început cu un moment de reculegere, iar jucătorii au intrat pe teren cu banderole negre pe braț. 

Prima parte a meciului i-a aparținut în totalitate echipei lui Dică care a reușit să și deschidă scorul. Din păcate, ceea ce a urmat după o pauză a fost un coșmar: trei goluri pentru West Ham, ceea ce a dus scorul la un neverosimil 3-1 pentru englezi, care devin și liderii grupei B. 

Primul meci FCSB în grupele Conference League a fost lider absolut de audiență în intervalul 22:02 – 23:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 36.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.2 puncte de audiență și 14.3% share. 

De-a lungul difuzării, peste 1,7 milioane de români au trăit emoția meciului, iar în minutul de aur, la ora 22:15, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Săptămâna viitoare, pe teren propriu, vicecampioana va întâlni echipa Anderlecht în cel de-al doilea meci din grupa. Belgienii au reușit, aseară, o victorie cu 1-0 în fața celor de la Silkeborg.

Nu ratați cele mai tari meciuri de fotbal din Conference League pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni