• PRO TV
  • (P) Cum alegi florile pentru buchetul de mireasă?

(P) Cum alegi florile pentru buchetul de mireasă?

(P) Cum alegi florile pentru buchetul de mireasă?

Nunta este un eveniment deosebit, unic și trebuie pregătit cu grijă. De aceea, ne-am gândit la câteva sfaturi utile de care poți ține cont atunci când alegi florile pentru buchetul de mireasă. Le poți urma întocmai sau le poți folosi ca punct de plecare pentru alegerea proprie și personalizare amănunțită.

1. Buchete de flori în culori deschise, pastelate

 

Am ales acest punct ca primul din lista de buchete de mireasa întrucât este în tendințe folosirea culorilor pastelate și în tinuta miresei (ca abatere de la norma albului tradițional). O combinație de alb cu roz sau liliachiu poate fi inspirată în alegerea buchetului de mireasă. De pildă, un buchet alcătuit din bujori, frezii, hyperricum, lisianthus ar fi un mixt de alb cu roz, cu liliachiu deschis și roz pal. 

 

2. Buchete de flori în care predomină albul


Dacă mergi pe varianta clasică, atunci trebuie să știi că se recomandă să alegi flori albe pentru buchetul de mireasă. Poți opta pentru bujori albi, cale, lalele albe, frezii sau orhidee. Toate la un loc sau separat, flori nobile și deosebit de frumoase, ca pentru o regină a petrecerii de nuntă. 

Într-un aranjament floral deosebit, ele vor da culoare prin însăși puritatea lor. După cum bine știi deja, albul este reflecția întregului curcubeu. 

 

3. Buchete de flori în culori contrastante

 

Dacă varianta clasică nu-ți este pe plac, dar nici culorile pastelate, poți să îndrăznești să alegi flori în culori puternic contrastante. Ai de ales între bujori corai somon, trandafiri, zambile, trandafiri grena sau liliac sau, în loc să alegi una dintre variante, le poți combina pur și simplu într-un buchet de mireasă colorat. E bine de știut că florile se vor selecta și în funcție de stilul ținutei de mireasă: elegant, mai sobru sau vesel, tineresc sau clasic. De toate acestea depinde atât tipul de flori pentru care vei opta cât și culorile și chiar nuanțele de culori spre care îți vei îndrepta atenția. Nu în ultimul rând, contează și genul de aranjament floral pe care îl preferi pentru buchetul de mireasă: sfatul nostru este să fie în ton cu ținuta vestimentară și stilul miresei. O gamă variată de buchete de mireasă găsesti la We do Wow Flowers.

Și dacă ai ales florile pentru buchetul de mireasă, aceasta nu e totul. Un asemenea eveniment unic trebuie planificat cu grjiă, dragoste și atenție până în cele mai mici detalii. Te prevenim să ai deja în vedere și alegerea unor lumanari de nunta. Cum se găsesc modele și aranjamente pentru toate stilurile și gusturile, te sfătuim să nu faci concesii de la dorințele tale privind cea mai dorită variantă. 

Întocmai cum vei proceda cu florile pentru buchetul de mireasă și cu lumânările de nuntă, la fel ar trebui să ai grijă de tot ce înseamnă ținută, accesorii și mai ales de starea sufletească de sărbătoare. Cam așa ceva ar presupune planificarea nunții ca pe evenimentul cel mai drag al vieții tale, care pune bazele unei fericiri pe potriva dorințelor tale celor mai înalte. 

Îti recomandăm să ai în vedere fotografiile de la nuntă și realizarea unui film cu nunta a cărei protagonistă ai fost. După încheierea evenimentului și o dată cu trecerea anilor te-ai putea îndepărta cumva de dorințele și idealurile tale cele mai nobile și mai pure. Atunci vei avea la îndemână fotografii, filmarea nunții tale și, mai ales, amintirea detaliilor puse la punct de tine pentru o viață frumoasă: alegerea florilor pentru buchetul de mireasă, selecția lumânărilor de nuntă, rochia, accesoriile și coafura, dar mai ales zâmbetul: ele te vor readuce la starea de bine pe care o resimți în cadrul evenimentului special al nunții tale si la amintirea acelui wedding planner pe care l-ai folosit pentru ca totul să iasă perfect.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni