• PRO TV
  • (P) 5 ocazii speciale în care poți folosi serviciile de livrare flori în Bucureşti

(P) 5 ocazii speciale în care poți folosi serviciile de livrare flori în Bucureşti

(P) 5 ocazii speciale în care poți folosi serviciile de livrare flori în Bucureşti

Ce poate fi mai frumos decât să oferi flori? Cât este de nobil să pui toată dragostea într-un buchet de flori bine aranjat și să-l trimiți celor pe care îi prețuiești? 

În fond, un asemenea gest arată tocmai că iubirea și respectul pe care li-l porți este fără preț... așa că poți să te gândești fără probleme la buchete de flori ca la daruri de suflet. Iata 5 ocazii speciale cand poti alege sa folosesti serviciile de livrare flori in Bucuresti:

1. Pentru cununia civilă

Un eveniment unic în viață se cuvine să aibă parte de o apreciere pe măsură. De aceea, un buchet de flori este binevenit, exprimând toate urările de bine și casă de piatră într-un mod elegant și aparte. Este un cadou potrivit atât în cazul în care ai decis să participi la eveniment, cât și dacă nu vei lua parte la petrecere. Buchetul de flori va fi legătura dintre cel care dăruiește și miri, într-un plan special și în cadrul unui moment de neuitat. 

2. Pentru aniversare

O ocazie mai puțin ceremonioasă, dar nu mai puțin deosebită și demnă de luat în seamă de către orice cunoscut și apropiat este aniversarea zilei de naștere. În acest caz, tipul de flori și combinația adecvată îți aparțin în totalitate ca fiind dintre cei ce cunosc bine gusturile și preferințele sărbătoritei. Orice varianță ai alege va fi cea potrivită deoarece spune multe, nu numai despre sărbătorită și preferințele sale, dar și despre tine, cel ce dăruiești. 

3. Pentru onomastica

Similară aniversării zilei de naștere, sărbătorirea numelui (sau onomastica) este o ocazie potrivită să oferi flori. Și nu orice flori, nu un cadou impersonal, ci unul selectat în funcție de afinitățile tale cu sărbătorita, de culorile pe care le poartă sau le apreciază, cât și de tipurile de flori pe care le apreciați deopotrivă de mult. Utilă mai ales în caz că ai rămas în lipsă de idei de cadouri, alegerea unui buchet de flori special va fi întotdeauna inspirată și bine primită de sărbătoriți. 

4. Pentru venirea pe lume a unui nou membru in familie

Dacă nunta este primul eveniment la care te gândești în cazul unei ocazii festive, botezul nu este unul mai prejos. Cel puțin la fel de importante sunt nașterea și botezul copilașului, la care te poți gândi frumos trimițând părinților buchete de trandafiri sau flori de sezon. Printr-un astfel de gest marchezi evenimentul alături de ei, fie că ești fizic prezent, fie că nu. Prin aceasta, arăți bucurie și drag pentru o nouă viață plină de promisiuni frumoase... dintre care una poate fi a ta: să-i fie copilului viața ca un simplu și frumos buchet de flori. 

5. Poţi oferi flori oricând

Orice relaţie își are specificul și farmecul ei. De aceea, e bine să iei în seamă și darurile pe care le vei face deoarece nu întotdeauna cunoști atât de bine persoanele cadorisite încât să oferi un buchet de flori deosebit și bine primit. Atunci, este de preferat să rămâi într-o zonă neutră, a buchetelor de flori aranjate cu grijă, dar care exprimă atenția pentru destinatar într-un plan mai general. 

Iată în linii mari, câteva ocazii cu care poți oferi buchete de flori celor dragi, făcând în același timp un gest frumos, un act de apreciere și un semn de respect pentru protagoniști. 

Evenimente precum cununia civilă, nasterea unui copil sunt momente importante  în care se recomandă atenție mare la alegerea cadoului pe care urmează să-l faci. 

Aniversarea și onomastica sunt oarecum mai puțin protocolare, ceea ce implică mai multă simplitate în alegerea buchetelor de flori ce vor fi cadoul tău, iar în cazul diverselor întâlniri sau reîntâlniri, o opțiune generică de buchet de flori în stil clasic ar putea fi cea mai bună variantă. Pentru oricare dintre aceste ocazii, Băiatul cu flori are soluții la îndemână. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni