• PRO TV
  • (P) Cele mai tari accesorii pentru noul iPhone 14

(P) Cele mai tari accesorii pentru noul iPhone 14

(P) Cele mai tari accesorii pentru noul iPhone 14

Cei mai norocoși deja au pus mâna pe nou-lansatul iPhone 14 și cu siguranță se bucură la maximum de noile funcții. Cu toate acestea, telefonul întotdeauna are nevoie de accesorii pentru a închide cercul tehnologic din viața fiecăruia, iar compatibilitatea cu acesta trebuie să fie pe primul loc.

Astăzi vă anunțăm că deși e de puțin timp pe piață, deja se găsesc accesorii pentru iPhone 14. Acestea sunt foarte diversificate, fiind utile acasă, la job, în mașină, atunci când ne schimbăm locația sau chiar atunci când exercităm diverse sporturi.

Acasă avem nevoie de mai puține accesorii, fiind deja în confortul locuinței, însă putem să legăm telefonul de diverse dispozitive printr-o conexiune bluetooth sau wifi. Putem folosi o pereche de căști fără fir pentru a asculta muzică sau chiar prelua apeluri în timp ce facem treburile casnice pentru a avea o altă stare și mai mult spor, în timp ce telefonul poate se relaxează pe un suport cu încărcare wireless, foarte util și la birou, pentru a menține bateria încărcată și a fi pregătit de orice.

Creatorii de conținut pot folosi selfie stick-uri ce se controlează prin bluetooth, dar și o lavalieră wireless ce se conectează la telefon. Pentru orice petrecere puteți folosi o boxă portabilă ce redă muzica preferată la o putere de 30W sau mai mare, difuzoarele telefonului fiind totuși limitate în astfel de situații.

Pentru mașină puteți opta pentru un suport cu încărcare wireless, ce încarcă telefonul în timp ce vă deplasați, iar dacă mașina nu beneficiază de un modul bluetooth pentru a reda muzica din telefon, puteți foarte ușor să conectați un modulator FM în bricheta mașinii, sau poate un simplu receptor bluetooth în conectorul USB al mașinii dacă există. Aceste accesorii vă fac călătoria mult mai plăcută, conducând pe muzica preferată, poate într-o vacanță ce durează mai multe zile.

Dacă vorbim despre sport, avem accesorii ce urmăresc activitatea desfășurată, cum sunt ceasurile inteligente sau brățările de fitness, dar și accesorii ce vă ajută să vă relaxați, aici referindu-ne la handsfree-urile bluetooth. Ceasurile și brățările de fitness sunt echipate cu senzori ce detectează diversele sporturi pe care le faceți, numără pașii pe care îi mergeți sau alergați, chiar și distanța parcursă, iar dacă dorim să monitorizăm pulsul sau nivelul de oxigen din sânge, putem face și asta. De asemenea, căștile ne ajută să ascultăm muzică în timp ce desfășurăm orice activitate sportivă, iar dacă dorim să schimbăm melodia sau vrem să preluăm un apel, putem face acest lucru prin comenzile asistentului vocal, dacă există această funcție pe căști sau putem schimba manual prin atingere pe cască. Acestea vă ajută să nu mai scoateți tot timpul telefonul din buzunar sau rucsac, concentrându-vă în continuare pe exerciții.

Desigur, când vorbim despre accesorii, luăm în calcul și iPhone 14 Pro / Max, pentru că există o compatibilitate cu toată gama de telefoane iPhone.

Nu uitați, însă, să folosiți și husele de protecție potrivite pentru stilul vostru de viață și chiar foliile de protecție atât pentru ecran cât și pentru zona camerelor sau chiar și pentru ceasul sau brățara de fitness ce se bucură de un ecran generos. Toate acestea se pot lovi, zgâria sau chiar sparge și nu credem că vă doriți acest lucru.

Voi de ce accesorii aveți nevoie pentru a folosi telefonul la adevărata capacitate?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni