• PRO TV
  • (P) Jocuri de masă la cazino cu cea mai mare șansă de câștig

(P) Jocuri de masă la cazino cu cea mai mare șansă de câștig

(P) Jocuri de masă la cazino cu cea mai mare șansă de câștig

Educația cu privire la jocurile de noroc a urmăritorilor noștri contează extrem de mult pentru toate aspectele ce țin de bunăstarea acestora din timpul sesiunilor de gambling.

Pentru a putea avea acces la jocuri de calitate și sesiuni de gambling care cresc considerabil șansele de a genera profit, am ales să vorbim despre care sunt jocurile care oferă jucătorilor cele mai mari șanse de câștig. Să nu fii uimit dacă sloturile nu se află printre aceste jocuri deoarece este deja un fapt cunoscut că sloturile nu sunt deloc cea mai bună recomandare pentru jucătorii care caută să genereze câștiguri. Iată care este topul jocurilor de masă din cazino cu cele mai mari șanse de câștig!

Ruleta

Primul și probabil jocul care nu lipsește absolut niciodată din agenda unui parior cu acte în regulă este ruleta. Chiar dacă sesiunile nu sunt la fel de lungi precum o sesiune sau un turneu de poker sau Blackjack, ruleta va avea mereu un loc special în inimile tuturor. Orice casino online bonus fara depunere care îți oferă runde gratuite, bonusuri în bani cash poate fi folosit și la jocul de ruletă și tocmai de aceea este important pentru noi să avem acces garantat la cât mai multe astfel de bonusuri care ne fac sesiunile de ruletă mult mai atractive și mai profitabile. 

Există foarte puține jocuri care au ajuns să fie mai populare decât jocul de ruletă, iar asta se datorează direct modului în care oamenii au perceput acest joc de-a lungul timpului. Vei găsi în cazino foarte multe variante de ruletă. Și nu vorbim doar despre Europeană sau Americană. Mai există și alte variante de joc care schimbă complet orice imaginație despre ruleta din cazino sau ruleta din cazinourile online. Acest joc a suferit atât de multe schimbări de-a lungul timpului încât este imposibil să nu găsești o variantă pe placul tău.

Craps

Celebrul joc de Craps care pornește nostalgia oricărui gambler care a depăști vârsta de 40 de ani. Jocurile de craps erau un adevărat spectacol în cazinourile fizice de lux din capitalele europene. Dacă acum vedem o popularizare accelerată a jocurilor din mediul online, în urmă cu 20 de ani, cele mai jucate jocuri de cazino din sediile fizice erau cele de Craps. S-au concretizat foarte multe povești de succes sau chiar povești de dragoste la mesele de Craps. Spectacol, gălăgie și o doză numai bună de alcool erau suficiente pentru a te face să revii pentru zeci de zile la rând în cazinouri

Jocul de Craps avea și un efect foarte pozitiv asupra jucătorilor pentru că le oferea acestora tot felul de câștiguri mai mari sau mai mici. Aceste câștiguri erau de ajutor pentru că deși nu era nevoie de ele, erau suficiente pentru a întreține atmosfera de la mese. Crupierii responsabili de lansarea zarurilor sau de calcularea câștigurilor erau foarte apreciați și reprezentau nucleul de distracție de la mesele de joc.

Baccarat

Jocul care a fost mereu prezent în cazinourile fizice și care a fost din ce în ce mai apreciat pe măsură ce timpul a trecut peste fiecare dintre noi este cel de Baccarat. Jocul de Baccarat este destul de asemănător cu cel de Blackjack despre care vom vorbi în următoarea secțiune. Cu toate acestea, șansele de câștig sunt ceva mai mari pentru că regulile sunt mai simple. În jocul de Baccarat, jucătorul are acces la 3 categorii principale de pariuri. 

Cel mai potrivit pariu care poate fi plasat de către jucător este pe mâna dealerului. Are cele mai mari șanse de câștig și cu puțin noroc, îți vei dubla banii mai repede decât crezi. Șansele de câștig de la Baccarat sunt de 48%, marginea casei fiind de 1%. Șanse matematice, procentuale mai bune decât la Baccarat, nu vei găsi nicăieri.

Blackjack

Am ajuns astfel și la ultimul nostru joc din acest ghid. Reprezentantul celor mai bune jocuri din cazino, activitatea preferată a tuturor vedetelor și locul unde s-au dublat sume și de câteva sute de mii de dolari, Blackjack-ul. Jocul de Blackjack este și va fi o pereche extrem de potrivită pentru turneele de Poker sau sesiunile în care trebuie să generezi câștiguri cât mai mari. Sesiunile de Blackjack pot fi foarte profitabile atâta timp cât se respectă principiile strategiilor care chiar dau rezultate. 

Evident, cea mai bună strategie pentru jocul de Blackjack este număratul de cărți, dar aceasta este una dintre cele mai greu de stăpânit strategii din lumea cazinourilor. Cu o strategie foarte bună de numărat cărți, vei putea să îți crești șansele de câștig suficient de mult încât să ai profituri destul de avantajoase.

Concluzie

În aceste paragrafe ai toate jocurile de care ai nevoie pentru a putea dezvolta o sesiune de joc cu șanse maxime de câștig. Încearcă-le, vezi care îți aduce cele mai multe câștiguri și împărtășește și cu prietenii tăi noile informații.

Licenta ONJN : nr. 1879/20.10.2016


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni