• PRO TV
  • (P) Topul filmelor cu Kevin Hart care au avut cele mai mari încasări la box office

(P) Topul filmelor cu Kevin Hart care au avut cele mai mari încasări la box office

(P) Topul filmelor cu Kevin Hart care au avut cele mai mari încasări la box office

Kevin Hart este unul dintre cei mai în vogă actori din ultimii ani, iar rolurile sale amuzante l-au propulsat în topul preferințelor fanilor.

Așadar, iată care sunt filmele cu Kevin Hart care au generat cele mai mari încasări la box office:

1. Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Acest film a avut încasări de aproximativ 962 de milioane de dolari. Este producția cu cele mai mari încasări care l-a avut în distribuție pe Kevin Hart. Actorul îl interpretează pe Franklin "Moose", iar momentele de comedie sunt îmbinate excelent cu cele de aventură. Kevin Hart îl are coleg de platou pe Dwayne "The Rock" Johnson, bunul său prieten cu care are o relație excelentă. Iar Jumanji: Welcome to the Jungle a reprezentat renașterea seriei începute în 1995, în care rolul principal a fost interpretat de Robin Williams. Deși fanii au avut de așteptat mai bine de două decenii pentru un nou film, rezultatul a fost unul pe măsură.

2. Jumanji: The Next Level (2019)

Continuarea acestei de francize de succes a avut încasări de aproape 800 de milioane de dolari. A fost al zecelea film ca încasări din anul 2019, motiv pentru care echipa de distribuție a început deja pregătirile pentru încă o producție. Iar Kevin Hart și Dwayne Johnson sunt așteptați să își păstreze rolurile. Succesul seriei Jumanji este evidențiat și de faptul că în această franciză a apărut deja și un serial de animație, difuzat între 1996 și 1999. Mai mult, au fost lansate și câteva jocuri video precum Jumanji: The Game, acesta fiind lansat în 2017 de Cardinal Games. Iar cei pasionați de jocuri de cazino online au la dispoziție și în acest domeniu o producție. Se numește Jumanji și este un joc creat de NetEnt, care impresionează prin grafica sa excelentă, cu animale, vegetație și atmosferă din junglă. Mai mult, efectele vizuale sunt uimitoare, iar animațiile la cel mai înalt nivel.

3. Central Intelligence (2016) 

Duo-ul de vis Kevin Hart - Dwayne Johnson a "lovit" și în acest film de acțiune în care cei doi sunt agenți CIA care își doresc să salveze lumea de la acte teroriste. Încasările acestui film s-au ridicat la aproximativ 217 milioane de dolari. Per total este un film care combină ideal momentele de comedie cu cele de acțiune. Recenziile au fost în mare măsură pozitive, iar Kevin Hart a câștigat premiul Favorite Comedic Movie Actor la gala People's Choice Awards. și Choice Summer Movie Actor la Teen Choice Awards. Filmul este disponibil în țara noastră pe Netflix.

4. Scary Movie 4 (2006) 

Unul dintre primele filme ale lui Kevin Hart, dar rolul de aici a demonstrat că poate avea și o carieră de actor de succes. Scary Movie 4 a avut încasări de aproximativ 178 de milioane de dolari. A fost vândut în peste 1.6 milioane de DVD-uri, iar vânzările acestora au generat aproximativ 22 de milioane de dolari. În schimb, recenziile filmului nu au fost tocmai bune. The Washington Post a scris că îți aduce câteva zâmbete, dar nu te face să râzi pe rupte. Mai mult, Carmen Electra a primit Zmeura de Aur pentru prestația sa din Scary Movie 4.

5. The 40 Year-old Virgin (2005)

Încasările acestui film de comedie s-au ridicat la aproximativ 176 de milioane de dolari. Recenziile producției au fost pozitive, iar American Film Institute l-a inclus în top 10 al celor mai bune filme lansate în 2005. Kevin Hart are un rol secundar, dar din distribuție mai fac parte Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd, Romany Malco, Seth Rogen și Elizabeth Banks.

Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru NetBet Enterprises Ltd

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni