• PRO TV
  • (P) Cum să cumpărăm cu succes accesorii online?

(P) Cum să cumpărăm cu succes accesorii online?

(P) Cum să cumpărăm cu succes accesorii online?

Ai observat cum noul sezon se apropie cu pași repezi, și poate încă nu ai accesoriile potrivite pentru acesta? Dar, în același timp, nici nu ai vrea să bați cine știe câte magazine până găsești piesele tale preferate, pentru a-ți completa look-ul. Din acest motiv ți-am recomanda să încerci shopping-ul online, modalitatea care crește zi de zi în popularitate. Și pentru a-ți sări în ajutor, am pregătit o listă de ponturi pe când cumperi accesorii online:

 

Ce anume cauți și în ce sumă vrei să te încadrezi?

Internetul este o lume a posibilităților, unde te poți pierde cu orele. De cele mai multe ori, acest lucru este pozitiv, deoarece, în aceeași ordine de idei înseamnă că aici poți găsi absolut orice îți dorești, și chiar mai mult. Dar, de multe ori poate lucra împotriva ta.

Astfel, înainte de a porni în marea aventură a shopping-ului online, este ideal să îți setezi un anumit buget, pe care să nu îl depășești, indiferent de ce tentații ai găsi. Nu uita că sunt numeroase site-uri, care vin cu diferite oferte, unele mai scumpe, altele pline de promoții.

Caută înainte de a cumpăra

Pentru a continua ideea de mai sus, înainte de a sări să finalizezi comanda, ar fi bine să te mai uiți și pe alte site-uri, să vezi ce oferte au. Sau, și mai bine, dacă știi exact ce produs vrei să cumperi, poți căuta pe diferite site-uri același produs, pentru a vedea diferența de prețuri.

Cum spuneam, câte site-uri, atâtea variante de oferte, motiv pentru care nu are rost să alegi un produs scump, când cu 3 click-uri mai încolo poți găsi unul la fel de calitativ, dar mai ieftin.

Caută promoțiile

În mediul online nu este indicat să cumperi la preț întreg. Însă cum poți evita acest lucru? În primul rând trebuie să ții mereu un ochi deschis înspre promoțiile si reducerile curente.

Iar dacă acest lucru este prea complicat, urmărește un site care se ocupă de acest lucru, cum ar fi Crazy-Deals.ro, unde poți găsi cele mai actuale coduri reducere Sinsay sau un cod reducere Fashion Days. În acest fel, câștigi din start un anumit procentaj la preț din valoarea finală și poți renunța la ideea de a plăti prețul întreg!

Citește descrierea produsului

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le putem face în mediul online este să ne luăm strict după poze, fără a mai citi informațiile sau descrierile produselor.

Astfel ajungem cel mai des să fim dezamăgiți de produsul final care ne va fi livrat. Astfel, înainte de apune comanda, asigură-te că citești cu atenție descrierea produselor, lungimea acestora, materialele folosite șamd.

Află care e politica de retur

O altă greșeală pe care o poți face este să nu te informezi în legătură cu politica de retur. Trebuie să știi exact cum poți returna produsele, dacă acestea nu sunt conform așteptărilor tale. De cele mai multe ori, magazinele serioase oferă retur gratuit. Dacă nu, cel puțin ai putea returna produsul pe gratis într-un magazin fizic. De asemenea, verifică cât timp ai la dispoziție pentru a te decide dacă vrei să păstrezi produsul.

Pe lângă aceste sfaturi mai sunt multe alte aspecte la care trebui să fii atentă atunci când faci cumpărăturile de accesorii online. Dar dacă ești loială stilului tău personal, dacă alegi materiale și magazine calitative, experiența ta ar trebui să fie una de succes!


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni