• PRO TV
  • O tânără și-a făcut operație de micșorare a sânilor, însă aceștia au crescut la loc

O tânără și-a făcut operație de micșorare a sânilor, însă aceștia au crescut la loc

O tânără și-a făcut operație de micșorare a sânilor, însă aceștia au crescut la loc

Lex este o tânără care a devenit virală pe platforma TikTok datorită videoclipurilor sale în care a vorbit despre micșorarea sânilor. Aceasta nu doar că s-a supus operației dificile, ci a întâmpinat și o problemă la scurt timp după intervenție: sânii i-au crescut la loc!

Lex a povestit experiența ei pe TikTok, acolo unde oamenii au rămas impresionați de ceea ce i s-a întâmplat. Tânăra a apelat la medicul estetician pentru a-și face o micșorare a sânilor. Deși multe femei își doresc să aibă un bust mai generos, bruneta a vrut fix contrariul, însă a avut parte de o surpriză: la scurt timp după intervenție, sânii i-au crescut la loc, mult mai mari. 

Femeia și-a dorit să slăbească, așa că a făcut exerciții fizice și a urmat o dietă alimentară. Cu toate că a pierdut considerabil în greutate, bustul acesteia a rămas la fel de generos. De multe ori, sânii mari pot cauza dureri de spate, erupții cutanate, șanțuri pe umeri, amorțeală, dificultăți de respirație și dureri de cap, precum și îngreunarea purtării anumitor haine.

Pentru Lex, intervenția chirurgicală a fost o „ultimă soluție” care spera că îi va rezolva problemele.

„Înainte de micșorarea sânilor, am încercat să slăbesc făcând exerciții fizice, cardio, mâncând mai bine, însă am slăbit la burtă și la șolduri. Sânii au rămas la fel.”, a povestit ea, potrivit DailyStar.

După operație, tânăra a continuat să facă mișcare, motiv pentru care sânii ei au părut considerabil mai mari. Odată cu pierderea în greutate, bustul a ieșit mai mult în evidență. Pe TikTok, ea a postat un videoclip alături de care a scris:

„Să fii pus pe o listă de așteptare pentru o micșorare a sânilor, în sfârșit ți se micșorează sânii, apoi cresc imediat la loc.”, a scris ea alături de videoclipul viral. 

@wwwdotlexx

 

♬ Hal Walker Plays the Banakulas - Hal Walker


Sursă foto: Lex/TikTok

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni