• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • „Comedia este color!”, iar râsul este molipsitor! Astăzi, de la 20:30, Las Fierbinți revine cu un nou episod

„Comedia este color!”, iar râsul este molipsitor! Astăzi, de la 20:30, Las Fierbinți revine cu un nou episod

„Comedia este color!”, iar râsul este molipsitor! Astăzi, de la 20:30, Las Fierbinți revine cu un nou episod

În urmă cu o săptămână, odată cu venirea toamnei, telespectatorii s-au bucurat de primele episoade ale noului sezon Las Fierbinți! Cel mai iubit serial de comedie din țară le-a oferit tuturor celor de acasă o porție mult dorită de râs și voie bună, iar în această seară, de la 20:30, sătenii revin cu noi pățanii. 

Ca de fiecare dată, aventurile celor mai iubite personaje sunt total neașteptate, iar dilemele lor cât se poate de interesante. Cel care va porni o dezbatere extrem de controversată este chiar Robi. Polițistul realizează că în ciuda faptului că este sigur că mereu ”comedia e color”, nu își poate da seama dacă florile sunt alb negru! O primă părere i-o va oferi Celentano: ”Pentru câini, toate florile sunt alb negru”. Care va fi concluzia? Aflăm curând! 

Pe de altă parte, tot Robi se pregătește de o zi mare... va face o arestare care l-ar putea face să ajungă în atenția presei din întreaga țară. Hotărât să arate bine la televizor și să nu se vadă că are cearcăne, acesta îi va cere ajutorul Gianinuței pentru a-l machia. Chiar dacă la început nu va ști exact ce să-i ceară: un machiaj natural sau unul de mireasă care să-l facă să fie personajul principal, cei doi vor ajunge la consens și Robi va fi bine pregătit! Experimentată în domeniu, Gianina nu doar că-l va ajuta, dar îi va oferi și o serie de sfaturi: ”Machiajul natural e ca vântul, e acolo, dar nu-l vezi”. 

Despre ce mare arestare este vorba? Și cum au reușit Giani, Brânzoi și Rață să fie și ei implicați în prinderea escrocilor? Vom descoperi în doar câteva ore, pe PRO TV!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni