• PRO TV
  • (P) Tot ce trebuie să știi despre căzile freestanding

(P) Tot ce trebuie să știi despre căzile freestanding

(P) Tot ce trebuie să știi despre căzile freestanding

O cadă freestanding poate fi cu adevărat vedeta băii tale. Nu numai că va atrage cu siguranță privirile, însă aceasta oferă și avantaje diverse. Loc de bunăstare, de deconectare și de plăcere, această cadă îți poate transforma baia într-un spațiu deosebit. Însă cum alegi cada freestanding potrivită pentru amenajarea băii tale? Ce este cada freestanding și de ce aspecte trebuie să ții cont atunci când alegi una? Vei găsi în acest articol câteva dintre cele mai utile informații în acest sens. 

Ce este cada freestanding?

O cada freestanding este o cadă de sine stătătoare, plasată, de regulă, în centrul băii, dar poate fi și mai aproape de un perete sau de un colț al băii dacă se dorește. Deosebită pentru aspectul estetic pe care îl are, cada freestanding oferă mai mult farmec încăperii, mai ales că modelele pe care le poți găsi pe piață sunt extrem de variate. 

Dacă la început cada era din fontă, greutatea materialului i-a obligat pe producători să găsească și alte variante de material din care să o realizeze. Cele mai des întâlnite sunt astăzi modelele de căzi freestanding din acril, mai ales că acestea se regăsesc într-o gamă de prețuri accesibile tuturor. 

Materiale din care sunt realizate căzile freestanding

Căzile în stil clasic sunt de obicei realizate din fontă, însă poți găsi astfel de căzi realizate din fibră de sticlă, din cupru sau oțel inoxidabil și chiar din piatră. Acrilicul este un material ușor, care rezistă la zgârieturi și care este ușor de întreținute, fibra de sticlă este flexibilă și ușoară, iar materialul compozit este un amestec de rășină cu acril care oferă un aspect și o durabilitate pe măsură. 

Fonta este un material greu, iar o cadă freestanding din fontă este robustă, dar durabilă. În schimb, odată ce a fost deteriorată, o cadă din fontă este greu de reparat. Cuprul, oțelul inoxidabil și piatra sunt materiale deosebite prin aspectul pe care îl oferă spațiului amenajat. Piatra are un aspect îndrăzneț, modern și natural, iar cuprul este ideal atât pentru căzile cu aspect modern, cât și pentru cele cu aspect vintage. 

De ce să alegi o cadă freestanding?

Beneficiile pe care le oferă acest tip de cadă utilizatorilor sunt numeroase. Înainte de toate, acest tip de cadă este sinonim cu designul deosebit și cu eleganța. Deși alegerea unei astfel de căzi devine din ce în ce mai populară pentru o amenajare baie modernă, acest obiect sanitar seduce în continuare și surprinde prin originalitatea pe care o are.

Mai mult decât atât, o cadă freestanding este extrem de ușor de curățat și de întreținut, astfel că te poți bucura de ea fără limite. Ușor de instalat și fără să prezinte constrângeri tehnice sau în alegerea fitingurilor, căzile freestanding se pot găsi într-o mare varietate de modele, astfel că poți găsi cu ușurință modelul potrivit pentru amenajarea propriei băi, oricare ar fi stilul pe care îl preferi. 

Atunci când alegi o cadă freestanding nu uita să ții cont de fiecare aspect specific, astfel încât alegerea să fie una într-adevăr potrivită. Nu ezita să alegi modelul preferat de cadă freestanding, pentru că în acest fel vei beneficia de toate avantajele pe care le oferă aceasta. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni